По думите му разходите за отбрана в Европейския съюз ще

...
 По думите му разходите за отбрана в Европейския съюз ще
Коментари Харесай

Ивайло Калфин: Да намерим мястото си на производител на отбранителна техника в общата европейска политика

 По думите му разноските за защита в Европейския съюз ще порастват и политиките ще стават все по-координирани, както сред страните-членки на Съюза, по този начин и със стандартите на НАТО.

 

" Ако ще има единна европейска отбрана и България примерно ще е принудена да купува безусловно всичко от други европейски страни и нищо да не продава, да не натоварва своята промишленост - това не е добре за нас ", уточни той. 

 

Според него Европа има доста добра отбранителна промишленост. " Но силата й ще бъде, в случай че го направи дружно. За да се изправиш и да бъдеш конкурентен против огромните производители, ти също би трябвало да бъдеш задоволително огромен и задоволително солидно подкрепят от държавни поръчки ". 

 

Високото произвеждане на отбранителните мощности генерират стопански напредък, разяснява още Калфин в предаването " Събота 150 ". По думите му би трябвало да се откри баланс сред увеличените разноски за военно произвеждане и останалите пера в бюджета, които не могат да бъдат подценени

 

" Не от дълго време стана ясно, че войната няма да завърши бързо. Би би трябвало да се настроим,
Всичко за Вашата сватба
че това ще бъде продължаващ спор. Може би в един миг ще утихне интензивността му, ще се трансформира в следващия огромен замразен спор към Русия.

 

Засега той е в доста гореща фаза и единствената опция е да се окаже сериозна помощ на украинската страна.

 

В противоположен случай тя няма да има опция да се оправи с съветската експанзия. Европейски Съюз стартира поддръжката и тази поддръжка би трябвало да продължи. Скъпо упражнение е това, само че в случай че отпадне в този миг, би било доста по-лошо ". 

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg