ДПС има самочувствието да твърди, че нашите кандидати познават проблемите

...
 ДПС има самочувствието да твърди, че нашите кандидати познават проблемите
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ от Търговище: Новото начало е политика чрез обединение

 izbori_2023_v1_013

 

Движение за права и свободи има самочувствието да твърди, че нашите претенденти познават проблемите на хората и знаят по какъв начин да ги решат. Това съобщи ръководителят на Движението Мустафа Карадайъ на предизборна среща в Търговище. В нея участваха тримата претенденти за кметове на общини в региона. Движение за права и свободи издигна Алкан Хабил за кмет на Омуртаг, Хайредин Мехмедов – за кмет на Антоново и Гюнер Ашимов – за кмет на Опака. В срещата се включи и общественият специалист на Движение за права и свободи доктор Хасан Адемов.

Колегите споделят и в Антоново, и в Опака, и в Омуртаг ще спечелим на първи тур с 57 %. Но това е малко. Нужно ни е най-малко огледалното число на 57 - 75 %, с цел да имаме безапелационния резултат, с който да решаваме проблемите на хората, акцентира Карадайъ.

Движение за права и свободи прави всичко допустимо да има непоклатимост в страната. Нямаме потребност от експанзия, разделяне, опълчване. Ако това ръководство се раздели, още веднъж ще се тръгне към опълчване. А през днешния ден България и обществото нямат потребност от това, безапелационен бе Карадайъ.

Ново начало е нужно за България. Какво значи това? Не да вършим политика непременно, посредством експанзия, разделяне и опълчване. А да се опитваме да вършим политика посредством обединяване, посредством конкуренция в полето за решение на проблемите на хората. Това би трябвало да е новото начало, акцентира Карадайъ.

На тези избори ще избираме кметове на кметства, общински съветници и кметове на общини, само че освен. На тези избори ние с нашия глас ще определим тежестта на Движение за права и свободи и на национално равнище. Така ще имаме съответната тежест, която да ни разрешава да претендираме за директното присъединяване в централната изпълнителна власт, уточни още Мустафа Карадайъ.

На тези избори тръгваме с 38 кметове, определени на предходните избори от Движение за права и свободи. Сега ще бъдат 57 кметове на общини, изрази увереността си Мустафа Карадайъ. А преди първи тур имаме минимум 57 кметове на кметства, които са към този момент определени - като кмета на Крепча, който е единствен претендент, уточни още ръководителят на Движение за права и свободи.

Но все пак всички един по един би трябвало да излязат да гласоподават в Крепча, с цел да може кметът да е потребен при решаването на проблемите на хората, безапелационен бе Мустафа Карадайъ. И заключи: „ След добре свършена работа ще имаме трима кметове - на Антоново, Опака и Омуртаг ”.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg