Благой Георгиев не си губи времето в самота. Бившият футболист

...
 Благой Георгиев не си губи времето в самота. Бившият футболист
Коментари Харесай

Благо Джизъса ухажва Ивана с рози

 Благой Георгиев не си губи времето в самотност. Бившият футболист обича да е влюбен и при него дълбоките усеща идват елементарно, само че не остават дълготрайно. Джизъса най-сетне удостовери, че има нова сърдечна тръпка, която е дъщерята на рапъра Ванко 1 – Ивана Главчева. Тунингованата хубавица е единствено на 20 години, а възрастовата й разлика с Благой е цели 22 години. Това не пречи на Благо да я смъква, а младата госпожица очевидно се е поддала на чара му. Ивана сподели, че е получила букет красиваи червени рози, които няй-вероятно са от Джизъса, видя Lupa.bg.Влюбеният мачо призна, че се е срещнал с Ивана около клиниката на баща й, а след това са се засичали в разнообразни общи компании. „ За да прерасне това в нещо по-сериозно и една връзка, тя би трябвало да отговори на моите усеща. Аз в действителност няма какво да укривам и я обичам, само че знаете моето минало, какво се написа и приказва непрекъснато. Дано отвърне на моите усеща ”, сподели влюбеният като възпитаник Джизъсa.Ивана

Бившият на Златка Райкова увери, че този път е същинско и доста мощно. Разбира се, същите неща ги говореше и за
някогашната си жена Полина Спасова, както и за Русата Златка. Благо наподобява откровен в възприятията си, очевидно просто е доста любвеобилен, допускат приятелите му.

Джизъса към този момент се е изнесъл от София. След завръщането си от „ Сървайвър ” той живя с родителите си в къщата им в Суходол. В фамилния дом посрещаше другарите си, които го направиха победител и му помогнаха да вземе чека за 150 бона. От няколко седмици Благо се е преместил край Пловдив, с цел да е по-близко до новата си. Той спи във вила наоколо до града под тепетата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg