бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече,

 бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече, ...

Гледай финала Италия - Англия по ТВ - ето къде!

 бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече, след като бе отложено с година поради епидемията от коронавирус. Началото на турнира бе сложено на 11 юни в Рим, а един месец измина сякаш неусетно, за да дойде момента, в който е ред на грандиозния финал.

50 мача и безброй емоции по-късно - един от отборите, които сложиха началото на Евро 2020, ще участват и в последната битка. Разбира се, става въпрос за , която впечатли с представянето си и с възможността да съхранява и използва два облика - атакуващ и атрактивен, както и дефанзивен и практичен (за който знаем от години, че е в кръвта на страната).

Битката за Европа: Италия излиза срещу Англия на Уембли Битката за Европа: Италия излиза срещу Англия на "Уембли"
Европейското първенство по футбол бе едно от най-дългоочакваните събития за тази година, още повече, след като бе отложено с година пор...

"Скуадра адзура" продължава и умопомрачителната си серия без поражение, като тя вече възлиза на цели 33 двубоя. Рекорди и постижения обаче остават на заден план, тъй като в момента мислите на всички в страната са насочени към едно - трофеят.

Той обаче ще бъде спечелен изключително трудно, тъй като отсреща стои , която е зажадняла от години за този трофей и не само, че не го е печелила никога, но и дори няма записано участие във финалната среща. 

"Трите лъва" се представиха противоречиво на Евро 2020, но показаха способностите си в най-важните моменти и използваха точно толкова, колкото бе необходимо. Те имат и предимство, тъй като изиграха само един мач далеч от дома - 1/4-финала срещу Украйна. Във всички останали бяха домакини, което им спести хиляди километри в път и им осигури безценна подкрепа от трибуните.


Източник: actualno.com