В  рамките на седмица министрите ще започнат да извеждат най-важните

...
 
В  рамките на седмица министрите ще започнат да извеждат най-важните
Коментари Харесай

Десислава Атанасова: Благодарение на ГЕРБ има правителство

 

„ В  рамките на седмица министрите ще стартират да извеждат най-важните цели “. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова пред bTV.

Тя напомни, че с ПП-ДБ е работена върху обща законодателна стратегия и има единодушие по какъв начин тя да наподобява.

„ Има тематики, които са изведени, като приоритет на това държавно управление – конституционна промяна, Шенген, евроатлантическият път на България “, добави Атанасова.

За нея това държавно управление е огромен персонален компромис, само че в това време акцентира, че то е единствената опция за устойчиво ръководство.

„ Този компромис трябваше да бъде изработен. Имах прекалено много рецензии и искания към персоналния състав на това държавно управление, да вземем за пример за Асен Василев като финансов министър. Ние обещахме непоклатимост на българските жители и това бе по-добрият вид. Гласувах „ за “ и поради Мария Габриел, която ще вложи старания, с цел да потвърди, че България може. Ние направихме голям компромис единствено и единствено да има България държавно управление “, сподели Атанасова.

По отношение на тематиката с желаните имунитети, тя сподели: „ Бойко Борисов какъв брой години е лице без имунитет? За

правосъдна промяна приказваме от толкоз от дълго време. Сега ще бъдем поръчител и ще поставим всички старания да има конституционна промяна, тъй като си държим на думата “.

Според нея, не е разумно прокуратурата да желае имунитета на Кирил Петков след две години. Според нея в тази ситуация тя работи като бухалка.

„ Всичко, което сме декларирали като наш приоритет ще бъде направено. Благодарение на ГЕРБ има държавно управление и ще има и правосъдна промяна “, акцентира още Атанасова.

Етикети: АтанасоваГЕРБправителствореформи
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg