Най-ценният капитал на нашата Родина са хората“. Това подчерта по ...

 Най-ценният капитал на нашата Родина са хората“. Това подчерта по

Пеевски: Най-ценният капитал на нашата Родина са хората

 „ Най-ценният капитал на нашата Родина са хората “. Това акцентира по време на срещите си в Гоцеделчевско лидерът на листите на Движение за права и свободи в Благоевград и Велико Търново Делян Пеевски.В рамките на днешната си обиколка там той посети Гърмен, Сатовча, Хаджидимово и Гоце Делчев, като пи кафе и беседва със стотици поданици на общините. Заедно с него бяха кметът на Белица Радослав Ревански, някогашният депутат и трети в листата на Движение за права и свободи в Благоевград Елхан Кълков, ръководителят на регионалната организация на Движение за права и свободи Ведат Хюсеин и ръководителят на младежката организация в региона Ибраим Зайденов.

Той се срещна и с кметовете на общините Гърмен, Сатовча и Хаджидимово-Феим Иса, Арбен Мименов и Людмил Терзиев, и общинските управления на Движение за права и свободи там и в Гоце Делчев.

„ Радвам се, че виждам толкоз младежи “, акцентира по време на диалозите си със симпатизантите Делян Пеевски, като добави: „ Ние, политиците, би трябвало да извършим по този начин, че да създадем изисквания районите да се развиват, с цел да остават в България младежите и да имат жителите на страната като цяло  опция за развиване, работни места и почтено възнаграждение за труда си “. Той бе безапелационен също, че локалната, законодателната и изпълнителната власт би трябвало да обединят старания и да реализират консенсус за надпартийни тематики, насочени точно към благополучието на всички жители на България.

По време на диалозите си с него пък жителите на четирите общини показаха благодарността си за всичко, което е направил за района за времето, в което бе депутат от Благоевград при мандата на 44-тото Народно заседание, както и за помощта и грижата му освен за тях, а за жителите на  всички общини в България по време на пандемията. Те споделиха, че се радват, че могат да приказват лице в лице с  него и го приканиха по-често да се среща персонално с жителите на страната, с цел да могат да видят те действителния му облик, а друг, „ който медиите му нарисуваха и внушиха на цялата общност “.

Източник: standartnews.com