Аз моите права ще ги защитя в съда, ще предложа

...
 
Аз моите права ще ги защитя в съда, ще предложа
Коментари Харесай

Явор Божанков: Ще защитя правата си в съда

 

„ Аз моите права ще ги защитя в съда, ще предложа и смяна в правилника на Народното събрание, тъй като там такава догадка няма. Има наказателно-правни ограничения “ – това съобщи в ефира на Българска национална телевизия депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков. Думите му са във връзка новото напрежение сред него и водача на „ Възраждане “ Костадин Костадинов през днешния ден в Народното събрание.

По-рано през днешния ден той и депутати от партията на Костадинов още веднъж се спречкаха. Росен Желязков в профил Костадинов от съвещанието, след което го приключи. Подобна обстановка имаше и преди седмица, след което Костадинов се закани повече да не позволява на трибуната Божанков, Искрен Митев и Манол Пейков от ПП-ДБ.

Те извършиха заканата си, с което ограничиха, стопираха моето право, и съвещанието беше прекъснато, разяснява Божанков.

Смятам, че в България няма фашистки режим, а е свободна страна. Никой не може да споделя на различен какво да приказва. Това, което се случи през днешния ден е офанзива против демократичния ред, съобщи той.

Всички дейности ще подхваща. Не се опасявам и няма да разреша на никого да лимитира моите права, а освен моите – аз съставлявам гласоподавателите си, изясни той.

Етикети: божанковКостадиновсъд
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg