‚Мама и Аз‘ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички

...
‚Мама и Аз‘ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички
Коментари Харесай

‚Мама и Аз‘ ще гарантира напреднала медицинска помощ за всички деца

‚Мама и Аз‘ ще подсигурява напреднала здравна помощ за всички деца, ще подкрепи прехода към непоклатимост и съвременно развиване
Специални поздрави за служебния министър доктор Асен Мeджидиев и всички рационални и способени адвокати, лекари и общественици за техните сдържано-положителни първи изяви по отношение на огромната нужда от плана ‚Мама и Аз “ в София и неговата съвършена правомерност. Инвестирана от Търговска Лига, с цел да стартира работа, детска болница ‚Мама и Аз‘ ще бъде  прилежно „ контролирана “ от страната, а активността ще бъде „ финансирана “ от (държавно управляваната) НЗОК. Всички имат вяра и би трябвало да имат вяра в нашата нравственос и високата нравственос на отговорността, която сме поели, без да се поддават на клевети и злонамерени внушения.

От друга страна, заради манипулативните опити да се твърди, че ‚Мама и Аз‘ има претенцията да измести плана Национална детска болница, макар че категорично и неведнъж сме декларирали противоположното, посредством враждебни, некомпетентни, непровокирани и откритозлонамерени коментари на лица, водени само от своите филистерски ползи, множеството от които в никакъв случай нищо не са създали за публичното богатство, Търговска Лига не има намерение да разисква с тях финансовите, софтуерните, лечебните и научноизследователските аспекти на своя доблестен проект `Мама и Аз’ София.
-->
За сведение на непросветените и алчните за безотчетни държавни дотации,  от водещите 10 детски лечебни заведения в света по клинични и научноизследователски резултати – нито една не е държавна, без значение дали са етикетирани като „ национални “ или „ академични “ или постоянно дори „ градски “,защото табелките не лекуват.

Aко бяха същински загрижени родители, способени експерти, общественици и родолюбци, за каквито желаят да се показват, тези коментатори, без значение дали са депутати, държавни чиновници или самонаети, щяха мигновено да прегърнат плана ‚Мама и Аз‘ в София като остро необходим от доста години, с който не се отменя, а се подкрепя основаването от държаватана Национална детска болница – някой прекрасен ден в бъдеще!

Само за доброжелателно, благожелателно и в действителност доста умело обсъждане с лекари и експерти, за които децата и пациентите стоят преди всичко, сме подготвени да отворим необятно нашите порти.

Всичко друго, за в този момент, е казано в ‚Срещата‘:; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

Международен Пресцентър на Търговска Лига 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР