Излежаващият 8-годишна присъда Янко Ваташки – Лудия не можел да

Излежаващият 8-годишна присъда Янко Ваташки – Лудия не можел да ...

Янко Ваташки - Лудия бесен на Соня Немска: Не искам дъщеря ми да става манекенка, там е развъдник на ....


Излежаващият 8-годишна присъда Янко Ваташки – Лудия не можел да си намери място от яд в затвора. Причината е, че бившата му жена – провалената чалга певица Соня Немска записала 16-годишната им дъщеря Рая на курсове за манекенки във „Визаж”, писа „Уикенд“.

Пред съкилийници Ваташки ожалил, че заради въпросните курсове момичето си развалило успеха в гимназията. „Преди имаше само шестици и тук-там някоя петица. Сега си е влошила оценките. Къде й е акъла на Соня?”, недоволствал Лудия. 

По-голямото му безпокойство обаче идвало оттам, че считал модните агенции за нещо като развъдници на елитни проститутки. И хич не си представял, че родната му дъщеря може да се подвизава в подобна среда. Ваташки искал щерка му да завърши гимназията с отличен успех, и след това да кандидатства в университет у нас или в чужбина. Общи познати на бившето семейство също недоволствали от решението да попфолк певицата да прати щерка им във „Визаж”.

Тийнеджърката Рая е плод на двегодишната връзка между Соня Немска и Янко Ваташки. Двамата се разделят малко след раждането на дъщеря им. 

Източник: bnews.bg