Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена,

Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, ...

Хороскоп за новата седмица.Вижте какво вещаят звездите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „България днес“
Овен
В живота на много от вас ще се появи нещо ново. Не е задължително обаче да е видимо или да има конкретно отражение във всекидневието ви. Може да ви осени нова идея, да вземете решение да оставите нещо в миналото и да поемете в нова посока или да се пренастроите вътрешно, което ще ви тласне към промяна в някаква област.

Телец
Ако работата ви е свързана с контакти и обмен, тогава през следващите дни вероятно ще имате повече срещи, ще водите оживени разговори и ще откриете, че вече използвате по-умело комуникативните си способности. Периодът е много подходящ за развитие на търговска дейност, защото по-добре отвсякога ще предусещате от какво имат нужда хората около вас.

Близнаци
Едва ли ще имате основание да се притеснявате за каквото и да било, свързано с работата или финансите ви. Що се отнася до практичните аспекти от живота, за вас всичко ще върви гладко. Възможно е да не сте толкова активни и вероятно ще ви занимават повече лични въпроси, но пък ще имате шанса с лекота да реализирате амбициите си в службата и дори да получите награда.

Рак
Взаимоотношенията – интимни, партньорски и приятелски, ще бъдат много важни за вас. Вероятно ще изпитвате желание да прекарвате повече време с любимия човек, да споделяте какво ви вълнува и да го изслушвате. Ако не го направите, напълно е възможно през следващите дни да прехвърчат искри между вас или половинката ви да недоволства за това, че не прекарвате достатъчно време заедно.

Лъв
Няма да имате кой знае какви изненади или преломни моменти, но пък ще се появи възможност да затвърдите постигнатото и да въведете ред в делата си – нещо, което може би сте отлагали. Периодът ще започна за вас с акцент върху рутинните служебни задължения. Предстоят ви ползотворни дни, защото ще имате възможност да разгърнете творческите си способности.

Дева
Може да очаквате подкрепа от околните, за да реализирате плановете и намеренията си. Това, разбира се, не означава, че трябва да стоите със скръстени ръце. Напротив, потребно е да положите повече усилия и да покажете ангажираност, независимо дали се стремите да получите по-голямо удовлетворение в работата, в творческите си начинания или искате връзката ви да върви гладко.

Везни
Ще следвате нормалния ритъм на всекидневието и неочаквани изненади са малко вероятни. В работата всичко ще върви гладко и едва ли ще срещнете кой знае какви трудности при изпълнението на задачите и ангажиментите си. Тези от вас, които наскоро са предприели действия в посока на това да си осигурят по-голяма свобода, продължавайте в същия дух през следващите дни.

Скорпион
Ключовата дума за вас ще е „действие“. Без значение дали кроите планове, свързани с личния или с професионалния ви живот, през следващите дни ще постигнете напредък, ако сте дейни и инициативни. Има шанс ваша мечта да се сбъдне или поне да направите крачка напред в желаната посока, но за целта е потребно да вземете нещата в свои ръце и да действате.

Стрелец
Ще се стремите да постигнете душевно спокойствие и да си осигурите комфорт у дома. Ще изпитвате желание да прекарвате повече време с най-близките си хора, а също и да оставате насаме със себе си и с мислите си. При някои от вас желанието за усамотение ще е предизвикано от случки в личен план. Опитайте се да не игнорирате чувствата си и не бягайте от тях.

Козирог
Ще се създаде възможност да се подготвите за промени, които ще се осъществят през декември. Независимо какво сте планирали да свършите до края на годината, сега моментът е удачен да обмислите в най-големи подробности как точно да го направите. Хубаво е да вярвате, че всичко ще се случи по най-добрия начин. Без съмнение, тази нагласа ще ви помага.

Водолей
Периодът ще е за равносметка. Това не означава, че ще седнете и ще размишлявате с часове върху миналото, но ще се създаде възможност да си припомните събитията от последните месеци и да си извлечете поука. Някои от вас може да позабавят малко темпото и през следващите дни да отделят повече време за близките си хора и за преследване на личните си интереси.

Риби
Идните дни ще са много благоприятни за отношенията ви с другите хора. Ако сте обвързани, ще се радвате на хармония и близост с любимия си човек. Използвайте положителното влияние на периода, за да заздравите връзката си, както и да обсъдите с човека до вас въпроси, по които сте били на различно мнение. Шансът да постигнете компромис и разбирателство ще е доста по-голям.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Facebook Google Twitter LinkedIn Email Print