Телекомуникации - Новини
Топенето на арктическите ледове открива нови маршрути за подводни кабели

Топенето на арктическите ледове открива нови маршрути за подводни кабели ...

... че е мислил за арктически кабел от около десетилетие, преди топенето на региона да направи идеята по-реалистична. „Това е съществена част от инфраструктурата“, посочва той.A1 е телекомуникационна компания на годината Отличието е доказателство за

A1 е телекомуникационна компания на годината Отличието е доказателство за ...

... оценявани от независимо жури по четири критерия - постижения в съответната категория, добри управленски практики, препоръки от партньори, както и за цялостен принос за обществото.
А1 България придобива системния оператор Стемо Мобилният оператор ще финансира

А1 България придобива системния оператор Стемо Мобилният оператор ще финансира ...

... 0,029 пункта. Досегашните собственици на компанията са Христо Ковачев, Стефан Моров, Иван Божинов и Георги Тихов. Досегашните управители са всички собственици с изключение на Божинов. 


Комуникационните кампании на А1 спечелиха 6 отличия на PR Приз

Комуникационните кампании на А1 спечелиха 6 отличия на PR Приз ...

... общност. Българското дружество за връзки с обществеността е най-старата професионална организация на специалистите в сферата и провежда конкурса ПР Приз от над две десетилетия.  


Компания от ОАЕ придоби близо 10 дял във Vodafone Стойността

Компания от ОАЕ придоби близо 10 дял във Vodafone Стойността ...

... цифрови услуги на правителството и бизнеса, и телекомуникационното подразделение Etisalat, което според главния изпълнителен директор е седмият по големина телеком в света по пазарна капитализация.


М Лоренц Без телеком инвестициите в инфраструктура дигитализацията не би

М Лоренц Без телеком инвестициите в инфраструктура дигитализацията не би ...

... В събитието се включиха над 30 лектори от международната технологична индустрия по теми, свързани с дигиталната икономика, устойчивото развитие, социалното предприемачество, киберсигурността и т.н.  Русия пренасочва към своите мрежи интернет трафика в окупиран район

Русия пренасочва към своите мрежи интернет трафика в окупиран район ...

... от Херсонска област, включително над едноименната столира на региона, но казва, че нейните въоръжени сили отбиват опитите на Русия да достигне до границите на провинцията.Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на

Безкрайни минути и мегабайти ще продължат да получават клиентите на ...

... предлага неограничени национални минути, мегабайти, неограничена максимално достижима скорост на мобилния интернет и достъп до 5G ULTRA мрежата на А1 за целия период на договора.    

Украинският телеком Укртелеком е пострадал от мощна кибератака В момента

Украинският телеком Укртелеком е пострадал от мощна кибератака В момента ...

... и „денацификация" на съседката си. Киев и Западът смятат, че това е претекст за непровокирано нахлуване, което да се опита да свали избраното украинско правителство.
Как телекомуникационните връзки се оказаха ключови за отбраната на Украйна

Как телекомуникационните връзки се оказаха ключови за отбраната на Украйна ...

... злонамерени мрежови команди, които могат да повлияят зле на мрежите, твърди Катал Мак Дейд, технологичен лидер на базираната в Дъблин компания за киберсигурност AdaptiveMobile Security.


За трета поредна година А1 получи златно отличие за своите

За трета поредна година А1 получи златно отличие за своите ...

... програмите си в сферата на корпоративната социална отговорност, насочени към служителите, А1 традиционно подкрепя каузите на приемната грижа, дигитализацията на образованието и спорта в България.


България подготвя проекти за допълнителна свързаност през Черно море със

България подготвя проекти за допълнителна свързаност през Черно море със ...

... е от изключително значение, особено в период на управление на кризи, когато електронните съобщителни мрежи са от решаващо значение за разпространението и получаването на информацията.Руската инвазия в Украйна предизвика безпрецедентна вълна от строги санкции

Руската инвазия в Украйна предизвика безпрецедентна вълна от строги санкции ...

... случай означаваше преди всичко интернет без китайски технологии. Водената политика на Вашингтон отново постави въпроса дали няма да се стигне до разделянето на глобалната мрежа. 
VMware Технологиите ни са приложими в повечето индустрии Компанията вижда

VMware Технологиите ни са приложими в повечето индустрии Компанията вижда ...

... графата „приложения“, сега се прехвърлят към секцията с инфраструктура и границата между двете все повече се размива.Цялото интервю с Кит Колбърт очаквайте скоро в Investor.bg.А1 предоставя безплатен роуминг за клиентите си в Украйна Сънародниците

А1 предоставя безплатен роуминг за клиентите си в Украйна Сънародниците ...

... и с реални дела. Телекомуникационните услуги са сред най-важните в извънредни ситуации и затова компанията ги предоставя безвъзмездно на всички свои български клиенти в Украйна.