Страната Новини Прокуратура, следствие, криминалисти и експерти анализират причините за трагедията на

 Прокуратура, следствие, криминалисти и експерти анализират причините за трагедията на ...

... флашката в районното управление и така се установяват нарушителите. Хората знаят, че са следени и спазват ограничението на скоростта", сподели Маринова. Гледайте целия разговор във видеото.


На свое редовно заседание КПКОНПИ прие решение за установяване на

На свое редовно заседание КПКОНПИ прие решение за установяване на ...

... едно МПС. Производството на КПКОНПИ е започнало след повдигнато от прокуратурата обвинение срещу Викторов за участие в организирана престъпна група за финансови и данъчни престъпления.


Хирурзи в Плевен са откранили 26-килогравом тумор от корема на

Хирурзи в Плевен са откранили 26-килогравом тумор от корема на ...

... голямо образувание.  "След операцията, извършена миналата седмица, пациентът се възстановява добре в отделението по "Колопроктология и гнойно - септична хирургия", обясни Момчил Цветков, говорител на болницата.


Движението по АМ "Струма" е пуснато и се осъществява двупосочно

Движението по АМ "Струма" е пуснато и се осъществява двупосочно ...

... "Даскалово" и п.в. "Долня диканя" липсват, предаде Нова тв.  Шофьорите се призовават да се движат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват стриктно поставената сигнализация.57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на

57-годишна жена почина, след като беше блъсната от автомобил на ...

... Ще обсъдим със собствениците на двете транспортни съоръжения каква възможност има допълнително да направим още регламентирани пресичания", обясни зам.-кметът на община Враца инж. Цветан Стоичков.


  Броят на новорегистрираните безработни у нас надхвърли 250 000

  Броят на новорегистрираните безработни у нас надхвърли 250 000 ...

... счетоводството", уточни Християн Петков. Според експертите, основният начин за намаляване на безработицата е увеличаване на програмите за преквалификация на персонал за сметка на държавата.  
На 24 ноември в района на село Присад граничен полицейски

На 24 ноември в района на село Присад граничен полицейски ...

... били без документи за самоличност, по техни данни са афганистански граждани. Шофьорът и мигрантите са задържани.  Уведомена е и прокуратурата, а в ГПУ-Бургас е образувано досъдебно производство.    Проверка в РСМ установи, че автобусът-ковчег, катастрофирал на АМ "Струма",

Проверка в РСМ установи, че автобусът-ковчег, катастрофирал на АМ "Струма", ...

... преминаване на автобуса или зловеща катастрофа. Контролните органи са изключително важни. Всеки може да проверява автобуса, но най-вече ДАИ", посочи той. Гледайте целия разговор във видеото.  
Апелативната прокуратура във Варна взе на специален надзор досъдебното производство,

Апелативната прокуратура във Варна взе на специален надзор досъдебното производство, ...

... причините и обстоятелствата за възникване на тежкия инцидент и на причините, довели до смъртта на възрастните хора, продължава. Назначени са пожаро-техническа, електро-техническа и съдебно-медицинска експертизи.