Софтуер - Новини


Българските служители остават в Мусала Софт след придобиването от ARICOMA

Българските служители остават в Мусала Софт след придобиването от ARICOMA ...

... базираният в Чехия и Словакия системен интегратор AUTOCONT, разработващите софтуер Cleverlance и KOMIX, специалистите в киберсигурността AEC, експертите в дигитална трансформация в публичния сектор CESEA.App Store донесе проблеми на Apple във Франция Френски разработчици

App Store донесе проблеми на Apple във Франция Френски разработчици ...

... на запитването за коментар. Жалбата изисква разпореждане срещу по-нататъшно антиконкурентно поведение, плюс тройни щети за нарушаване на федералния антимонополен закон и законите на щата Калифорния. 


Accenture купува бизнеса на Sentia в Нидерландия Белгия и България

Accenture купува бизнеса на Sentia в Нидерландия Белгия и България ...

... предлага уникални услуги за наблюдение на дигитално изживяване, които анализират, проследяват и прогнозират корпоративни приложения и облачни услуги от гледна точка на крайния потребител.  
Ако се налага да направите ъпдейт на своя компютър но

Ако се налага да направите ъпдейт на своя компютър но ...

... професионална техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, която продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. За връзки използвайте електронната поща Платено съобщениеАкциите на Sony се сриват след прогнозата за игрите Бизнесът

Акциите на Sony се сриват след прогнозата за игрите Бизнесът ...

... очаква по-високи приходи от музикалното си подразделение поради положителното влияние на валутата. Приходите от стрийминг услуги и аниме съдържание помогнаха за поддържането на добрите резултати. 

Microsoft през миналата седмица дълго чаканата промяна да започнат блокирането

Microsoft през миналата седмица дълго чаканата промяна да започнат блокирането ...

... киберпрестъпни групи, като изпълнението им може да позволи различни степени на компрометиране на системата в зависимост от привилегиите, с които използва потребителя операционната си система.

Shopify не отговори на прогнозите и издаде мрачни насоки Инфлацията

Shopify не отговори на прогнозите и издаде мрачни насоки Инфлацията ...

... с по-кратки периоди на възвръщаемост". „Shopify се ангажира да бъде изключително ефективна в оперативно отношение", заяви главният изпълнителен директор Тоби Лутке по време на разговора.


Шокиращо силна прогноза на Microsoft за 2023 г успокои инвеститорите

Шокиращо силна прогноза на Microsoft за 2023 г успокои инвеститорите ...

... нивата отпреди пандемията. Microsoft успява да постигне по-високи приходи от софтуер за персонални компютри, като доставя повече версии на по-скъпите корпоративни версии на своите програми.

Наскоро Microsoft обяви че в началото на 2023 година ще

Наскоро Microsoft обяви че в началото на 2023 година ще ...

... техническа поддръжка в режим 24/7 и обслужване след продажбата, която продължава до приключването на технологични живот на съответния продукт. За връзки използвайте електронната поща Платено съобщение

Gotham Knights изглежда изключително във всяко едно геймплей видео което

Gotham Knights изглежда изключително във всяко едно геймплей видео което ...

... е възстановила след множество хирургически интервенции, физиотерапия и дълготрайни усилия по справяне с болката. Gotham Knights излиза на 25.10.2022 за настоящето конзолно поколение и персонални компютри.