Фолкпевиците са популярни със своя сексапил и фриволно поведение. Често

Фолкпевиците са популярни със своя сексапил и фриволно поведение. Често ...

Скандално! Фолкпевица си пусна гола СНИМКА и взриви мрежата.Фолкпевиците са популярни със своя сексапил и фриволно поведение. Често провокират въображението на силния пол с разголени фотоси.

Набиращата все по-голяма популярност Лорена нажежи страстите с последната снимка в профила си във Фейсбук, пише блиц. Тя публикува фотос от ваната в дома си и без свян реши да покаже на целия свят прелестите си.Друг е въпросът кой е направил този провокативен кадър и защо се крие зад апарата. И дали певицата пази в телефона си по-еротични снимки със своя фотограф.

Фолкпевица се въргаля във ваната (СНИМКА)

Лорена е сред най-близките приятелки на Галена. Заедно са учили в Широка лъка, но започва професионалната си кариера на певица едва десетина години след нея. Още с първата си песен бележи огромен успех. Бързо осъзнава, че в тази професия е нужно малко повече сексапил, затова в един от последните си клипове се снима по бельо.

Явно сега е решила да разшири кръга от фенове като ги придърпа с порнографски фотоси. А по-загорелите мераклии веднага се запитаха дали и тя няма порно клипче във ваната, с каквото преди време се похвали нейната приятелка и колежка Галена.

Източник: marica.bg