Силно мотивирани и с приповдигнато настроение българските национали отпътуваха днес

Силно мотивирани и с приповдигнато настроение българските национали отпътуваха днес ...

Силно мотивирани волейболистите заминаха за Русия.


Силно мотивирани и с приповдигнато настроение българските национали отпътуваха днес за Русия. На 19 и 20 май в Москва предстоят две контролни срещи преди първия турнир от Волейболната лига на нациите в китайския град Нинбо от 25 до 27 май. Там националите ще се изправят срещу домакина Китай, Аржентина и САЩ.

"Има ентусиазъм в отбора, момчетата са настроени позитивно, надявам се да са здрави!", сподели селекционерът на тима Пламен Константинов, като пожела успех и на женския национален отбор в предстоящите срещи от Златната европейска лига.

България също е домакин на два турнира от Волейболната лига на нациите, съответно в София и Варна. Между 1 и 3 юни националите ни ще срещнат Сърбия, Русия и Австралия в столичната "Арена Армеец", а 15 до 17 юни в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта - Варна, ще мерят сили с олимпийския шампион Бразилия, Франция и Канада. Един безспорно емоционален волейболен месец юни очаква българските фенове, като каним всички привърженици на волейбола в залата и за пореден път да покажат безрезервната си подкрепа към отбора.

Билети за турнира може да намерите в мрежата на Eventim. 

Източник: sportal.bg