Те са добри манипулатори, знаят как да използват своите положителни

Те са добри манипулатори, знаят как да използват своите положителни ...

С Тях Няма Никаква Оправия! Ето Кои Са Най-Престъпните Зодии!.

Те са добри манипулатори, знаят как да използват своите положителни качества и действат, без да се замислят. Дори в престъпните си намерения те искат да бъдат под светлините на прожекторите.

Въздушните знаци – Везни, Близнаци и Водолей 

Представителите на зодия Везни са по-садистични в сравнение с останалите въздушни знаци и обикновено са добре въоръжени и много опасни. Близнаците често участват във финансови престъпления, големи мошеници и крадци са.

Престъпленията на Водолеите са често в знак на отмъщение. От друга страна, опасните представители на зодиакалния знак са големи хакери, мошеници и големи манипулатори.

Земни знаци – Козирог, Дева и Телец 

Престъпните намерения при представителите на тези зодиакални знаци са почти еднакви по тежест. Темпераментните Телци са най-опасните в групата на земните знаци заради своята необузданост.

Техните престъпления обикновено са свързани с пари и често в организирането и провеждането им действат самостоятелно, тъй като са доста умни и обиграни. Престъпниците, представители на зодия Дева, обикновено са тежко въоръжени.

Сред тях по-често се срещат крадци и хакери. Козирозите са склонни да участват в групи за организирана престъпност. Сочени са и като по-големи садисти в сравнение с представителите на зодия Скорпион.

Водни знаци – Рак, Скорпион и Риби 

За Раците се смята, че са най-големите и най-жестоки престъпници от зодиака. Сред представителите на този зодиакален знак се срещат най-много серийни и хладнокръвни убийци, чийто почерк винаги се отличава.

Този вид убиец се смята и за психически нестабилен. Скорпионите също попадат в групата на садистите, които биха наранили хора и животни. Представителите на зодия Риби по-рядко биха наранили, но често са замесени в престъпления с наркотици.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП

Източник: bradva.bg