Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов разкри, че

  Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов разкри, че ...

Руският селекционер изхвърчал от пресконференцията заради Путин.

 
Селекционерът на руския национален отбор Станислав Черчесов разкри, че телефонният разговор, който го е накарал да напусне за кратко пресконференцията след мача със Саудитска Арабия е бил с президента на страната Владимир Путин.

Руснаците разгромиха Саудитска Арабия с 5:0, като последните два гола паднаха в добавеното време. "Беше държавният глава, който ме поздрави и поиска да предам неговите специални поздрави на отбора, заяви Черчесов, който след края на телефонния разговор се върна в залата при журналистите и обясни краткото си излизане.

Русия изненада всички с убедителната си победа на старта, но голяма част от анализаторите я отдават и на ниското ниво на противника. Иначе за тях това е едно добро начало, имайки предвид поредицата от 7 мача без победа.

Путин също изрази съмнение за добрата форма на отбора, като през седмицата коментира пред Чайна Медиа груп: За съжаление, нашият отбор в последно време не се радва на добри резултати. Но всички ние, всички фенове и обичащите футбола в Русия, имаме надежди в нашите момчета и се надяваме да покажат нещо страхотно. . .и така до финала".

Източник: gol.bg