Руският халф Алан Дзагоев може да пропусне остатъка от световното

Руският халф Алан Дзагоев може да пропусне остатъка от световното ...

Русия остава без Дзагоев до края на световното.


Руският халф Алан Дзагоев може да пропусне остатъка от световното първенство по футбол заради контузия, заяви селекционерът на домакините на турнира Станислав Черчесов.Още по тематаРусия победоносно постигна 5:0 над Саудитска Арабия14 юни 2018 20:4587

Руснаците победиха Саудитска Арабия с 5:0 в мача на откриването, а Дзагоев беше сменен през първото полувреме. След предварителните тестове от пресслужбата на националния отбор съобщиха, че халфът е получил увреждане на мускул в бедрото.

"Съдейки по начина, по който той спря да се движи и огромната болка, непозволяваща му повече да тича, травмата може да бъде доста неприятна и има възможност той да не играе повече. Не искам обаче да ви подвеждам, защото обстойните изследвания ще бъдат извършени утре (б.пр.- днес).

Ще изслушаме какво имат да кажат медицинските лица и ще обявим подробностите. Не ми се иска да губя такъв футболист още в началото на турнира. Играчи с качествата на Дзагоев са рядкост не само в нашия отбор, но и в другите", заяви Черчесов.

Всички отзиви след снощната победа на "Сборная" над Саудитска Арабия четете в Gol.bg
По публикацията работи: Красимир Ангелов

Източник: dnes.bg