Русе - НовиниВ Окръжния съд в Русе се състоя разпоредително заседание по

В Окръжния съд в Русе се състоя разпоредително заседание по ...

... на фактите от обстоятелствената част на обвинителния акт, която да доведе до замяна на най-тежките наказания, вече е неприложима след последните изменения в Наказателно-процесуалния кодекс. 

Пожар в дърводелски цех е вдигнал на крак пожарната и

Пожар в дърводелски цех е вдигнал на крак пожарната и ...

... момента няма данни за пострадали хора, като има нанесени значителни материални щети. Дейностите на огнеборците на място продължават. Предстои изясняване на обстоятелствата и причините за инцидента.


Ефективна присъда от 1 година затвор и обществено порицание постанови

Ефективна присъда от 1 година затвор и обществено порицание постанови ...

... Пламен Петков обясни, че са защитени максимално интересите на пострадалите. Имуществените щети са възстановени. Отделно, потърпевшите могат да предявят граждански иск за претърпените неимуществени вреди.


Трима пострадаха при катастрофа с лекотоварен камион край Русе Инцидентът

Трима пострадаха при катастрофа с лекотоварен камион край Русе Инцидентът ...

... полицията и спешна помощ. Заради заледяването отсечката остана затворена с часове. Наложи се екип на полицията да транспортира няколко човека от блокираните до катастрофата коли.Пешеходец загина на пътя Русе Бяла в участъка между гр Борово

Пешеходец загина на пътя Русе Бяла в участъка между гр Борово ...

... човека. Движението в участъка Борово - Волово се осъществява двупосочно, а трафикът се регулира от "Пътна полиция", съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура". Причините за инцидента се изясняват.