Не знам дали протестите ще увеличат избирателната активност, но със

Не знам дали протестите ще увеличат избирателната активност, но със ...

Росен Желязков: Няма как в България да бъде като в Германия или Франция.


Не знам дали протестите ще увеличат избирателната активност, но със сигурност ще увеличат силата на партийните ядра на традиционните партии – ГЕРБ, БСП, ДПС, Патриотите. Новообразуващите се партии няма да имат време да го направят. Това заяви в предаването "Неделята на NOVA" транспортният министър Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

,,Правителството е дотолкова стабилно, доколкото е стабилно парламентарното мнозинство, което в момента е стабилно'', коментира още Желязков и добави, че ако правителството изкара мандата си и се организират избори след седем месеца, на тях ще има машинно гласуване, докато със служебен кабинет това не би било възможно.

Деница Сачева: Готови сме за диалог с младите хора, искащи по-добър живот у нас

,,В закона е казано, че на следващите избори трябва да има машинно гласуване'', обясни министър Желязков.

В края на мандата е естествено да се очаква недоволство. То се натрупва при всяко управление. Голяма част от протестиращите са млади хора, живели през по-голямата част от живота си с 3 правителства на Бойко Борисов, имали са възможност да учат навън – Берлин, Хага, Лондон, Париж. Очакват в България същия подреден свят. Няма как да стане за една държава, която само преди 30 години излезе като най-бедната от социалистическия лагер, коментира министърът.  

Евгени Будинов: От ГЕРБ сме склонни да разговаряме с протестиращите, но не с провалени политици

Има справедливи искания, има и искания, които целят създаването на хаос, има и неадресирани искания. Всяко едно от тях заслужава внимание, смята Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети.

Източник: novini.bg