Истински шок изживя млада майка, когато роди сина си с

Истински шок изживя млада майка, когато роди сина си с ...

Родилка легна под ножа за секцио и реши, че е родила извънземно СНИМКИ 18+.

Истински шок изживя млада майка, когато роди сина си с цезарово сечение. Детето се появи на бял свят в амниотичния сак и майката си помислила, че е родила извънземно, съобщава „Сън“.
 
Защитната мембрана около малкия Финли Григ трябвало да се спука по време на раждането – т.нар. изтичане на водите.
 


Но тя се запазила докато докторите извършвали секциото. Това предизвикало изумление у всички присъстващи, но най-вече у майката Зои Робинсън.
 
„След като хирурзите ме отвориха, някой от тях каза: „О, Боже мой“, което очевидно ме паникьоса. След това той ми каза, че бебето още е в сака. Беше си шок, ако трябва да съм честна“, разказва тя.
 


„Погледнах надолу и беше то изглеждаше като малко извънземно бебе, защото беше и доста голям. Избухнах в сълзи“, признава Зои.
 


Годеникът ѝ Стюарт Григ заснел удивителния момент с камера. Тежащият 4 кг и 800 грама Финли бил изваден от докторите, които махнали и сака.
 


„Те просто го оставиха за няколко минути в сака – явно е добре за него. Ние седяхме и го гледахме. Беше невероятно да се види – странно, но страхотно“, казва 29-годишната Зои.
 


Финли вече е на 10 месеца. Той е роден на 15 октомври 2018 година в болница в Съри, Великобритания.
 
Раждането на бебета в амниотичен сак се нарича “en caul” и се вярва, че тези деца са големи късметлии. Според моряшкия фолклор, тези бебета не могат да се удавят.
 
Превод и редакция: БЛИЦ 
 

Източник: blitz.bg