Пострадала при пътен инцидент от Бургас ще съди Пътната Агенция.

Пострадала при пътен инцидент от Бургас ще съди Пътната Агенция. ...

Пострадала при пътен инцидент ще съди АПИ.


Пострадала при пътен инцидент от Бургас ще съди Пътната Агенция. Според Михаела Иванова, катастрофата с колата ѝ е причинена от изскочило диво прасе на магистралата. От АПИ заявиха, че на посочената дата и място не е имало пътен инцидент с животно.


23-годишната Михаела Иванова пътува от София за Бургас с двама приятели на 26 ноември. Инцидентът става около 30 км преди Бургас, около полунощ. Жената твърди, че пред колата изскочило диво прасе.
Михаела Иванова: Нямах време за никаква реакция, колата се удари в мантинелата, като пукам предна гума и се завъртам три пъти в канавката. Ето тука точно, има си отпечатъци. 10 Като спря колата да се върти се молех всички да са живи и здрави.
От Пътната агенция твърдят, че не е имало инцидент с животно. Според полицията в Бургас и районното в Камено, на същата дата и в същия час е имало инцидент с лека кола, за което е съставен протокол. На местопроизшествието не е открито мъртво животно, няма и следи от ранено. Не са забелязани и следи от преминаването на животни през монтираната оградна мрежа.

Бащата на пострадалата твърди друго, след като на следващия ден е направил оглед на мястото на инцидента.
Станислав Иванов: Ето тук има косми, тук вътре в гумата пак има, имаше много, ама аз ги изкарах, имам ги като материал.
Михаела и баща ѝ твърдят, че оградата е била скъсана и след произшествието е подменена с нова. Работници в същия участък казаха, че няма дупки в мрежата.

Бащата на Михаела е категоричен, че ще съди Пътната агенция.

Източник: bnt.bg