Политика - Новини


Ще направим всичко възможно България да има редовно правителство Няма

Ще направим всичко възможно България да има редовно правителство Няма ...

... решение, за да намерим най-добрата формула за управление. Повече от всякога България има нужда от стабилно управление. Предстоят много предизвикателства и трудни моменти", посочи тя.


Западът трябва да обмисли как да отговори на нуждата на

Западът трябва да обмисли как да отговори на нуждата на ...

... заяви Михаил Подоляк, съветник на ръководителя на президентската канцелария на Володимир Зеленски, пред руската журналистка Юлия Латинина. Според него планът на Руската федерация е "абсолютно канибалски".Парламентарната група на коалиция Български възход на първото заседание на

Парламентарната група на коалиция Български възход на първото заседание на ...

... предложени инициативи и назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.Дела, не думи! Стефан Янев, фейсбук


Афганистан остава една от най тежките хуманитарни кризи в света и

Афганистан остава една от най тежките хуманитарни кризи в света и ...

... подобрим сегашната ситуация на първо място, трябва да разпределим хуманитарна помощ за кратко време чрез прозрачен процес", каза Даря Хан Бахиер, анализатор по икономическите въпроси.Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков обвини Бойко Борисов че

Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков обвини Бойко Борисов че ...

... политика сведена до евтина шоу програма, платени сутрешни анализатори... и всичко това в пореден опит отново да изкривят общественото мнение", коментира още съпредседателят на ПП.


Вицепремиерът на Молдова Андрей Спину в събота обяви енергийна сделка

Вицепремиерът на Молдова Андрей Спину в събота обяви енергийна сделка ...

... си капацитет Към този момент резервираният капацитет за Молдова също се предвижда да подсигурява необходими количества за вътрешното потребление на страната по време на зимния период.
Въоръжените сили на Беларус и Русия се обучават да отблъскват

Въоръжените сили на Беларус и Русия се обучават да отблъскват ...

... е вероятно Беларус да влезе в агресията срещу Украйна Кремъл се опитва да интегрира окупираните територии Съгласно споразумението разположени в централната и източната част на Беларус.
Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков обвини Бойко Борисов че

Лидерът на Продължаваме промяната Кирил Петков обвини Бойко Борисов че ...

... политика сведена до евтина шоу програма, платени сутрешни анализатори... и всичко това в пореден опит отново да изкривят общественото мнение", коментира още съпредседателят на ПП.

С промените в Изборния кодекс които Народното събрание прие окончателно

С промените в Изборния кодекс които Народното събрание прие окончателно ...

... редица аргументи в рамките на партийните органи, поясни той. Целта пред обединението “Демократична България” остава съставяне на правителство с втория мандат на “Продължаваме промяната”.  Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук че

Лидерът на Български възход Стефан Янев обяви във Фейсбук че ...

... назначения на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.Дела, не думи!”, написа Стефан Янев във Фейсбук.Българското правителство да бойкотира тотално Нидерландия Такова проекторешение ще внесе

Българското правителство да бойкотира тотално Нидерландия Такова проекторешение ще внесе ...

... на Кралство Нидерландия, като реципрочна мярка на политиката на сегрегация, методически прилагана към Родината и сънародниците ни.“ Дела, а не думи, завършва поста си Янев.

Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си

Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си ...

... предназначен само за изключителни случаи, например по отношение на детската порнография.Все пак автентичността на информацията, предоставена от Тайби, все още не може да бъде потвърдена.


Лидерът на Български възход Стефан Янев излезе с предложение за

Лидерът на Български възход Стефан Янев излезе с предложение за ...

... провокира българските политици да обявят решението за несправедливо, дискриминационно и проява на двоен стандарт спрямо страни, изпълнили всички критерии на ЕС за членството в Шенген.