Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност мъж за

Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност мъж за ...

Показаха на баща снимка на голата му 15-годишна дъщеря, снимал я 44-годишен рецидивист.


Районната прокуратура в Добрич привлече към наказателна отговорност мъж за създаване на порнографски материали с 15-годишно момиче. Георги Г. /44 г./ е задържан до 72 часа, съобщи пресцентърът на Апелативната прокуратура във Варна.

Досъдебното производство е образувано по сигнал на бащата на непълнолетната. Позната показала на родителя снимка на голата му дъщеря, изпратена от обвиняемия. По неотложност е било извършено претърсване в дома на Георги Г., откъдето били иззети флашпамети с голям брой порнографски материали, посочват от държавното обвинение. Георги Г. ще отговаря за създаване на порнографски материали като продължавано престъпление по член 159, алинея 4, точка 1 от Наказателния кодекс, както и за съхранение на такива материали по същия наказателен член, алинея 6.

Спипаха хирург от болницата в Добрич, разпространявал порно с деца по време на нощните си дежурства

Задържаният е осъждан многократно за измами и кражби. Последната ефективна присъда е изтърпял миналата година, когато е освободен от затвора.

Районната прокуратура ще внесе искане в съда за налагане на най-тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, допълват от пресцентъра.

Източник: novini.bg