Лекарите разказаха за състоянието на хората, които се оплакаха, че

Лекарите разказаха за състоянието на хората, които се оплакаха, че ...

Подробности за състоянието на мъжа и жената, които се почувстваха зле в ресторант в Солсбъри.

Лекарите разказаха за състоянието на хората, които се оплакаха, че им е станало лошо, след като посетиха ресторанта в Солсбъри.

Както съобщава "Мирър", наложило се да бъде оказана медицинска помощ на мъж и жена, които били в италиански ресторант. Те са в съзнание и под наблюдението на лекарите.


Една от посетителките на заведението написа в Twitter, че ресторантът е бил затворен от полицията, след като руска двойка се е обърнала за помощ. Въпреки това, засега няма официално изявление за личностите на мъжа и жената.

 
Feeling a little apprehensive as Salisbury leaps to action again when 2 Russians are taken I`ll in Prezzos showing the same symptoms as before ..... AND WE WERE SITTING NEXT TO THEM ! Now under police supervision waiting for medical team to give us the all clear ! pic.twitter.com/vedFfPot72
— Lifeonpinkwheels (@AmandaWorne) September 16, 2018
Според британското издание, медицинските служби не могат да потвърдят или отрекат информацията за националността на двамата, които са се обърнали за помощ.В момента полицейските служители работят на място. Те са отцепили пътищата, които са в непосредствена близост до заведението, и установяват обстоятелствата около влошаване на състоянието на посетителите на пицарията.

Превод и редакция: БЛИЦ

 

Източник: blitz.bg