Имам следи от полицейското насилие, което бе упражнено върху мен

Имам следи от полицейското насилие, което бе упражнено върху мен ...

Петър Кърджилов: Полицаи ме ритаха в корема.


Имам следи от полицейското насилие, което бе упражнено върху мен при ареста ми. Ще си потърся правата по съдебен път. Това каза пред "Фрог нюз" Петър Кърджилов, след като съдът го пусна от ареста и каза, че не е извършил престъпление.
Ето какво още обясни той: За това, през което преминах, мога да кажа, че съм сравнително добре. Няма да скрия - налагаха ме в буса, така че да не оставят следи. Имаше задвратници. И плесници също имаше. Удряха ме с колена в корема.

В Първо районно продължи това нещо. Настоявах дълго време за адвокат, вода и тоалетна. Поне час не ми се даде нищо. Чак след като дойде адвокатът ми Александър Кашъмов, получих това. Дадох кръвна проба и урина за изследване още в петък, но днес на делото нямаше резултат от тези проби за алкохол, което е странно.

Не бях пил. Бяхме пили малко бира вечерта четвъртък срещу петък. Около 1 часа си легнах в палатката и бях събуден от виковете на жената. Тя бе и предния ден на кръстовището, псуваше и обиждаше протестиращите, но полицията не се намеси. В петък се повтори същото.

Източник: fakti.bg