Членове на Демократична България и охраната на депутата от ДПС

Членове на Демократична България и охраната на депутата от ДПС ...

Общински съветник в сблъсък с охраната на Пеевски край хотел Берлин.

Членове на Демократична България и охраната на депутата от ДПС Делян Пеевски влязоха в сблъсък край хотел Берлин, където се твърди, че живее бизнесменът и политик. За случката разказа общинският съветник и бивш съдия Методи Лалов в публикация във Facebook.
Той и Деси Николова от младежката организация на Да, България са отишли в района на хотел Берлин, за да заснемат как камерите според тях неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. "Беловодски път" в Бояна.
Охранителите на Пеевски са ги заплашвали, като дори са взели телефона на Николова. След като потърпевшите са повикали полиция, телефонът на дамата е бил върнат.
Ето цялата публикация на Методи Лалов в социалната мрежа:
"С Деси Николова отново посетихме района на хотел Берлин, но този път не за да пием кафе, а за да заснемем камерите, които неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. "Беловодски път", която е публична зона. Събрахме доказателства, че камерите са като тези на хотел "Берлин". Какво мислите стана? Намеси се охраната на Пеевски. Телефонът на Деси беше отнет насилствено. Получихме и заплахи, че ще ни бъдат счупени телефоните. Наложи се да повикаме полицията от телефон 112, след намесата на която, Деси си получи телефона. Беше ни снета самоличността и дадохме писмени сведения. Очаквайте продължение."

Източник: actualno.com