Първият албум на Кристина Агилера от шест години насам е

Първият албум на Кристина Агилера от шест години насам е ...

Новият албум на Кристина Агилера е на музикалния пазар.СнимкаПървият албум на Кристина Агилера от шест години насам е вече на музикалния пазар. Заглавието е "Liberation". В проекта участват големи имена като Андерсън.Паак, Деми Ловато и Канйе Уест. Фарел Уилямс и Линда Пери са помагали в началния етап, но не са били включени в крайния вариант.

Пилотният сингъл „Accelerate“ с Тай Дола Сайн и Ту Чейнз бе приет със смесени чувства и въпросът бе дали Кристина бе решила да запази силните хитове за по-късно.

Отговорът не е еднопосочен като при първо слушане няма как да не забележите песни, които отдалечават значително Кристина от върховите й постиженията в миналото, но няма как да не се впечатлите от тракове като „Sick of Sittin‘“, в който можете да чуете запазената й марка. Дуетът й с Деми Ловато със заглавие „Fall in Line” също си струва да се чуе. Внимание заслужава и „Deserve”, написана от познатите ни ЕМЕНИКЕ и Джулия Майкълс.

Като цяло в „Liberation” има редуване на стилове – дори регетон и госпъл си намират място сред опитите може би за създаване на съвременен арендби албум. 

Краят е от баладата „Unless It’s With You”, която ни пренася в сватбена сцена -част от романтична комедия.

Преди седмица от албума излезе смесващия хип хоп и хаус  „Like I Do“ с участието на ГолдЛинк. „Like I Do“ е едно от парчетата в тазседмичния брой на "Мюзик пойнт5.

В предаването очаквайте още - нови предложения от Джорджа Смит, Кристин енд дъ Куинс, Ен Еф, както и готино денсхол участие от Худселебрити.

Освен това – информация за това защо все повече автори са необходими за написването на един хит, Дуа Липа с нов рекорд и Ела Мей със сингъл, на който му бе необходима година да се изкачи до върха.

Чуйте саунда на Америка и Великобритания в петък от 8 вечерта и събота от 1 следобед по Радио София.
 

Източник: bnr.bg