Новини - НовиниПрезидентът на Беларус прие днес в Минск с руския министър

Президентът на Беларус прие днес в Минск с руския министър ...

... преговори.  Шойгу пък благодари на Лукашенко за гостоприемството, оказвано на руските военнослужещи, дошли в Беларус, за да изпълняват задачи в рамките на съвместната руско-беларуска групировка.
Правителството е най големият платец на минимална работна заплата В реалния

Правителството е най големият платец на минимална работна заплата В реалния ...

... е разхвърляна и неясна", подчерта президентът на КТ "Подкрепа" Димитър МаноловРоден на 23 август 1958 г. в гр.София. Завършва средното си образование в 35-та гимназия с преподаване.

Украйна е загубила пшеница на стойност поне 1 млрд долара

Украйна е загубила пшеница на стойност поне 1 млрд долара ...

... този регион поради благоприятните метеорологични условия", заяви главният изпълнителен директор Дмитрий Скорняков.  "Всичко, което беше прибрано на нашите полета, беше откраднато и изнесено от Украйна".


Лидерът на обяви във Фейсбук че тяхната парламентарна група

Лидерът на обяви във Фейсбук че тяхната парламентарна група ...

... вчера Нидерландската радиопредавателна корпорация. Медията съобщава, че нидерландското правителство е решило на заседание, че България все още не отговаря на условията за присъединяване към Шенген.


Иран започва строеж на нова ядрена централа в югозападната част

Иран започва строеж на нова ядрена централа в югозападната част ...

... американски президент Доналд Тръмп оттегли САЩ едностранно от международното споразумение за ограничаване на иранската ядрена програма, а опитите за възстановяването му в момента са спрени.


От Бѫлгарски Гласъ призовават за официален бойкот на всички Холандски нидерландски

От Бѫлгарски Гласъ призовават за официален бойкот на всички Холандски нидерландски ...

... Холандски/нидерландски стоки!  Щом тяхното отношение към нас е такова, е наложително да предприемем реципрочни действия и мерки към тях! се казав във фейсбук пост на сдружението.     


Властите в украинската Николаевска област предупредиха днес населението за нови

Властите в украинската Николаевска област предупредиха днес населението за нови ...

... през ноември с обяснението, че укрепва позициите си. "Руснаците извършиха обстрел по Херсон, който нанесе поражения по електропроводите", се казва още в публикувания днес бюлетин.ГЕРБ ще предложи състав на кабинет Убеден съм че на

ГЕРБ ще предложи състав на кабинет Убеден съм че на ...

... изпълни своите задължения от този процес като даде конституционни гаранции за правата на всички свои граждани", допълва лидерът на ГЕРБ.      1,1 хил.Димитър Вучев и 1,1 хил. други 148 коментара99 споделяния
Иран започва строеж на нова ядрена централа в югозападната част

Иран започва строеж на нова ядрена централа в югозападната част ...

... американски президент Доналд Тръмп оттегли САЩ едностранно от международното споразумение за ограничаване на иранската ядрена програма, а опитите за възстановяването му в момента са спрени.


Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния

Европейските либерали безапелационно гласуваха за едновременното приемане на България Румъния ...

... ЕП, либералите дебатираха и приеха още резолюции за войната в Украйна, енергийната криза и високата инфлация, както и ескалацията в Иран и протестите в Китай.
ГЕРБ ще предложи състав на кабинет Убеден съм че на

ГЕРБ ще предложи състав на кабинет Убеден съм че на ...

... изпълни своите задължения от този процес като даде конституционни гаранции за правата на всички свои граждани", допълва лидерът на ГЕРБ.      1,1 хил.Димитър Вучев и 1,1 хил. други 148 коментара99 споделянияПаметник на поета Димитър Данаилов откри вицепрезидентът в родния му

Паметник на поета Димитър Данаилов откри вицепрезидентът в родния му ...

... поздрави скулптора Музафер Сабри. Кметът на Чирпан Ивайло Крачолов благодари на президентската институция за подкрепата за българската култура и духовност, съобщиха от прессекретариата на Президентството.Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България Хартиената бюлетина ни

Битката с хартиената бюлетина загуби цяла България Хартиената бюлетина ни ...

... бихме предложили собствено правителство на малцинството с ДБ. Но понеже хартиената бюлетина беше гласувана – ние няма да предложим кабинет на втори мандат”, подчерта Лорер.