Новини - НовиниКосмонавтите на Роскосмос Олег Артемиев който е и специален кореспондент

Космонавтите на Роскосмос Олег Артемиев който е и специален кореспондент ...

... за сътрудничество, според който на МКС беше открит офис на агенцията. Понастоящем го оглавява космонавтът Олег Артемиев. Първият специален кореспондент на ТАСС беше Александър Мисуркин.Днес Европейската статистическа служба отчете че икономическият растеж в България

Днес Европейската статистическа служба отчете че икономическият растеж в България ...

... по реален икономически растеж. Подчертавам реален. И всичко това постигнато по време на няколко безпрецедентни кризи, връхлетяли България. Това е истинската оценка за работата ни".

Русе предвижда нови мерки за облекчаване на трафика заради опешките

Русе предвижда нови мерки за облекчаване на трафика заради опешките ...

... Алексиев ще инициира среща с румънския си колега Сорин Михай Гриндяну за намиране на дълготрайни решения за ускоряване на преминаването през граничните пунктове между двете страни.


Бивш член на борда на организационния комитет на Олимпийските игри

Бивш член на борда на организационния комитет на Олимпийските игри ...

... двойно повече от първоначалната оценка, направена, когато Международният олимпийски комитет присъди домакинството на събитието на Токио, но по-малко от 25 милиарда долара, които някои прогнозираха.Навсякъде по света туристите отиват основно заради природата Природата е

Навсякъде по света туристите отиват основно заради природата Природата е ...

... сезон ще използваме две думи - предвидимост и сигурност. Българският турист представлява 66% от всички туристи. Призовавам българите да почиват на Черноморието", обяви министър Димитров. 

Пожар обхващащ голяма територия горя в Каварна като пламъците са

Пожар обхващащ голяма територия горя в Каварна като пламъците са ...

... пострадали хора и материални щети, заяви директорът на „Пожарната безопасност“ в Добрич комисар Дарин Димитров. Тепърва ще се изясняват причините, довели до пожара, допълни комисар Димитров.


Вицеадмирал Виктор  Соколов е новият командващ на руския Черноморски флот

Вицеадмирал Виктор  Соколов е новият командващ на руския Черноморски флот ...

... Федералната служба за сигурност са арестувани няколко души. "Според руски държавни медии задържаните са членове на ислямистка групировка и вербувани от Киев", добави "Украинская правда".
Служебният заместник министър на регионалното развитие и благоустройството Захари Христов и

Служебният заместник министър на регионалното развитие и благоустройството Захари Христов и ...

... "Газпром" на изхода на Благоевград в 11.30 часа. По време на провеждането ѝ ще бъде възможно при желание присъствието на журналистически екипи, посочват от ведомството.В Лондон се въвеждат мерки за ограничаване използването на вода

В Лондон се въвеждат мерки за ограничаване използването на вода ...

... графство Йоркшир. При многократно неспазване на забраната в района на Лондон нарушителите са заплашени от наказателно преследване, а за еднократно се издава само предупреждение, отбелязва БТА.Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево откриха недекларирана валута на

Митнически служители на ГКПП Капитан Андреево откриха недекларирана валута на ...

... държавното обвинение.От началото на годината досега на „Капитан Андреево“ е открита недекларирана валута с левова равностойност над 15 600 000 лева, сочи статистиката на митницата.
Крадец беше заловен след като попадна в обектива на камерата

Крадец беше заловен след като попадна в обектива на камерата ...

... без надзор раница. Малко по-късно собственикът на раницата притеснено започва да я търси. Благодарение на предоставения от телевизията видеоматериал полицията е успяла да идентифицира и залови крадеца.