Новини - Новини
Белият дом работи за предоставяне на модерни противокорабни ракети на украинската

Белият дом работи за предоставяне на модерни противокорабни ракети на украинската ...

... при гаубици. Допълнителните боеприпаси, включени в пакета от днес, са предназначени за силите на Украйна, сражаващи се с руските войски в източните райони на страната.Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви днес че миграцията е

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу заяви днес че миграцията е ...

... милион сирийци". Турция разглежда Силите за защита на народа (СЗН) и действащата в Турция Кюрдска работническа партия (ПКК) като разклонения на една и съща терористична организация.

Управляващата директорка на Международния валутен фонд МВФ Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова

Управляващата директорка на Международния валутен фонд МВФ Кристалина ГеоргиеваКристалина Иванова ...

... че започва да става по-оптимистична за постигане на споразумение на Г-7 за финансиране на бюджета на Украйна, което да помогне на страната да избегне хиперинфлация.
Най малко 12 души са били убити днес а 40 ранени

Най малко 12 души са били убити днес а 40 ранени ...

... БТА. Всичко по темата: Руската инвазия в Украйна 5428 Руснаците "започнаха да бомбардират сутринта областния център по безразборен начин с тежки оръдия. Бомбардировките продължават", написа в Телеграм Гайдай.


Министър председателят връчи тази вечер на официална церемония наградата Питагор за

Министър председателят връчи тази вечер на официална церемония наградата Питагор за ...

... вече 14 години, каза министърът на образованието и науката акад. Николай Денков. Наградените в различните категории получиха грамоти, статуетки и парична награда от по 8000 лева.

Белият мъж обвинен в убийството на 10 афроамериканци в супермаркет

Белият мъж обвинен в убийството на 10 афроамериканци в супермаркет ...

... в квартал на Бъфало, където живеят предимно афроамериканци. Властите продължават да разследват възможността за повдигане на обвинение в тероризъм или за престъпление, мотивирано от омраза.Мащабна специализирана акция с участието на служители от ГДБОП се

Мащабна специализирана акция с участието на служители от ГДБОП се ...

... количество пари и злато, напъхани в чували. В товарен автомобил са намерили химически вещества, използвани за наторяване в земеделието. Спецакцията се провежда под ръководството на прокуратурата. 


Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан Караджов е

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан Караджов е ...

... на прохода "Витиня", откъдето минава тежкотоварният трафик ще бъде ремонтиран до три седмици, така че да бъде безопасен. Основен ремонт може да има през следващата година.


Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа

Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа ...

... на изложбата „Образът на Майстора“, посветена на 140-годишнината от рождението на класика на българското художествено изкуство Владимир Димитров присъства и вицепрезидентът Илияна Йотова и общественици.Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа

Добрите намерения на правителството тепърва трябва да намерят законодателна подкрепа ...

... цитиран от Нова телевизия. Всичко по темата: Антикризисните мерки на кабинета Петков 58 "Затова и аз мога да коментирам мерките едва когато видим тяхното приложение", допълни държавният глава. 
Сдружение Българска легия антимафия сигнализира Народното събрание за назначаването на

Сдружение Българска легия антимафия сигнализира Народното събрание за назначаването на ...

... разпореждане на премиера Кирил Петков. В самото министерство също останали озадачени от появата му и са на мнение, че няма изискуемата компетентност.Сигналът на Легия "Антимафия"Американският президент Джо БайдънДжо Байдън Джоузеф Робинът Байдън е американски

Американският президент Джо БайдънДжо Байдън Джоузеф Робинът Байдън е американски ...

... двете държави.   След като позираха за снимки, те прекосиха Розовата градина на Белия дом, насочвайки се към Овалния кабинет. Тримата ще дадат кратка пресконференция след разговорите.