Нови ремонти на основни булеварди и улици започват с началото

Нови ремонти на основни булеварди и улици започват с началото ...

Нови ремонти затварят основни булеварди в София.

Нови ремонти на основни булеварди и улици започват с началото на седмицата в София.
В неделя стартира ремонтът на бул. „България“ в участъка между бул. „Акад. Иван Гешов“ и ул. „Гоце Делчев“. Днес пък започва и планираният ремонт на бул. „Арсеналски“. От Столична община обясниха, че повечето от ремонтите в София трябва да приключат до 15 септември. В следващия един месец обаче се очаква трафикът в голяма част от столицата да бъде затруднен.

 

В неделя бе ограничено движението на кръстовището при "СУ. Св. Климент Охридски“, но преасфалтирането приключи до края на деня. От днес обаче започва ремонтът от Ректората на университета до паметника на Васил Левски. Там движението ще се извършва само в едното платно.

Вчера бе затворен и бул. "България" - между бул. "Иван Гешов" и бул. "Гоце Делчев" в посока кв. "Бояна". Движението там се осъществява двупосочно в другото платно, като има по една лента за движение. Очаква се преминаването на автомобилите в района да бъде много затруднено. Заместник-кметът по транспорта Евгени Крусев посъветва гражданите и гостите на столицата да ползват трамвай №7, който ще бъде пуснат и ще преминава безпрепятствено през зоната на ремонта.

Източник: frognews.bg