offnews.bgфото: Методи Лалов, личен профил фейсбукОхраната на ДПС депутата Делян Пеевски

offnews.bgфото: Методи Лалов, личен профил фейсбукОхраната на ДПС депутата Делян Пеевски ...

Методи Лалов от младежката организация на Да, България: Получихме заплахи от гардове на Пеевски край хотел Берлин.offnews.bg

фото: Методи Лалов, личен профил фейсбук

Охраната на ДПС депутата Делян Пеевски в хотел Берлин, където се смята, че живее успелият млад мъж, е заплашвала председателя на групата общински съветници от Демократична България Методи Лалов и Деси Николова от младежката организация на Да, България. На младата дама гардовете дори са отнели телефона й.

Това се разбра от публикация на Лалов във фейсбук.

Двамата са отишли в района на хотел Берлин, за да заснемат как камерите, които според тях неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. "Беловодски път" в Бояна. След намесата на Пеевските гардове на мястото е била повикана полиция.

Ето и цялата публикация на Методи Лалов в социалната мрежа: 

"С Деси Николова отново посетихме района на хотел Берлин, но този път не за да пием кафе, а за да заснемем камерите, които неправомерно записват движението на хора и превозни средства по ул. "Беловодски път", която е публична зона. Събрахме доказателства, че камерите са като тези на хотел "Берлин". Какво мислите стана? Намеси се охраната на Пеевски. Телефонът на Деси беше отнет насилствено. Получихме и заплахи, че ще ни бъдат счупени телефоните. Наложи се да повикаме полицията от телефон 112, след намесата на която, Деси си получи телефона. Беше ни снета самоличността и дадохме писмени сведения. Очаквайте продължение."

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 

Източник: petel.bg