В края на 2018 г. кралицата на попа Мадона зарадва

В края на 2018 г. кралицата на попа Мадона зарадва ...

Мадона и Малума в една неочаквано интимна комбинация.


В края на 2018 г. кралицата на попа Мадона зарадва всички свои фенове, като сподели, че нейният 14-и студиен албум ще излезе на пазара през 2019 г. По думите й той ще бъде силно повлиян от португалските ритми.
Мадона, Madame X и какво да очакваме от новия албум на певицата
Madame X - всичко, което знаем за новия проект на Мадона

Певицата като загадъчна жена с много образи във видео за новия си албум

Ако към тях добавим и доза регетон, комбинацията става взривоопасна, защото в началото на седмицата Мадона официално потвърди новината, че първият сингъл от предстоящия ѝ албум е с латино звездата Малума.

Научихме и че излиза днес, 17 април. Затова затаихме дъх в очакване и с любопитство зачакахме новото парче "Medellin".

Малума и Мадона се запознават официално на MTV наградите в Ню Йорк през август 2018 г. При срещата им Мадона признава на младия изпълнител, че му "дава своята благословия" и че вече е готов да мине "на друго ниво". А другото ниво за Малума си е направо "превъртане на играта", защото дует с Кралицата на попа не прави всеки.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от Madonna (@madonna) на Апр 15, 2019 в 7:20 PDT

И щом самата Мадона дава шанс на Малума, кои сме ние да се съмняваме в успеха на песента. Да не забравяме, че за толкова млад колумбийски изпълнител, Малума се радва на огромна популярност по света. Той е и първият артист в историята на наградите MTV, който участва с песен изцяло на испански.

Макар повечето от феновете да не разбират мотивите на Мадона да записва песен с Малума (твърдейки, че ѝ е под нивото), други пък са безкрайно щастливи от съвместния им проект. Каквито и да са настроенията ни относно тази провокираща колаборация, новият им сингъл вече е факт. Можем и сами да преценим.

Източник: lifestyle.bg