Канал 3Снимка БулфотоЛидерът на КНСБ - Пламен Димитров, сподели в

Канал 3Снимка БулфотоЛидерът на КНСБ - Пламен Димитров, сподели в ...

Лидерът на КНСБ - Пламен Димитров: Нашето предложение е да се намалят данъците за хората и да се увеличат за бизнеса.Канал 3

Снимка Булфото

Лидерът на КНСБ - Пламен Димитров, сподели в предаването „Беновска пита“, че предложението на синдикатите към бъдещите кандидати за горещите кресла в Народното събрание трябва да включат в програмата си план за данъчна реформа, включват намаляване на данъците за хората и увеличението им за бизнеса.

Една от генералните промени, която предлагат от КНСБ, е намаляване на данъка добавена стойност от 20 на 15%, като така, според Димитров, ще се увеличи покупателната способност на потребителите.

„С около 30% ръст на приходите за близо 100 000 души, по мои сметки, ще бъдат повлияни положително от най-новите антикризисни мерки“, каза Пламен Димитров по отношение на новите мерки, които предвиждат увеличение на минималното възнаграждение за безработица и срокът за получаване на обезщетения.

Световната криза вече е факт, както сочат данните от САЩ, Германия, Франция, Италия и практически всички големи икономики, припомни синдикалният лидер. Той изрази надежда, че прогнозите за свиването на българската икономика ще се спазят, макар личните му очаквания да са малко по-песимистични.

Съобщете ни, ако видите грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на [email protected]. Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама в "Петел" на цена от 50 лева на ПР публикация пишете на [email protected] и вижте още в - https://petel.bg/advertising-rates.html .

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР публикации в сайта Petel.bg 

Източник: petel.bg