Големите врагове Лацио и Рома са напът да влязат в

Големите врагове Лацио и Рома са напът да влязат в ...

Лацио и Рома в спор за аржентински талант.

Големите врагове Лацио и Рома са напът да влязат в трансферна война за младия аржентински нападател Адолфо Гаич. 20-годишният талант е желан от двата римски гранда, като всеки от тях ще опита да го привлече в редиците си. Футболистът вече е в Рим, за да преговаря с двата клуба.

За момента от Лацио се опитват да изпреварят конкуренцията. “Орлите” бързат да завършат сделката колкото е въможно по-скоро, след като не успяха да вземат Уесли, който премина в Астън Вила. В клуба търсят играч с характеристиките на Гаич и вярват, че той може да им бъде от голяма полза. Основното предимство на Лацио пред Рома е, че при “Орлите” футболистът ще е поставен под далеч по-малко напрежение и ще има възможност да разкрие пълния си потенциал.

Гаич в момента е собственост на Сан Лоренцо и е считан за един от най-големите таланти в Аржентина. Качествата му са забелязани и от други клубове на Апенините, след които Интер и Милан. Това е още една причина спортният директор на Лацио Игли Таре да прави всичко по силите си да финализира сделката възможно най-скоро.

Източник: sportal.bg