Новите попълнения на Милан, дошли под наем, Симон Кяер и

Новите попълнения на Милан, дошли под наем, Симон Кяер и ...

Кяер: С Ибра сме имали сблъсъци в миналото, но сега няма проблем помежду ни.

Новите попълнения на Милан, дошли под наем, Симон Кяер и Асмир Бегович официално бяха представени пред медиите. Защитникът вече дебютира за тима при вчерашната победа с 3:0 над СПАЛ 2013 за Купата на Италия, докато вратарят най-вероятно ще го стори в неделния мач срещу Удинезе от Серия “А”.

“Когато един от твоите идоли - Паоло Малдини, се обади, винаги е нещо специално. Кариерата на Паоло заслужава възможно най-големия респект, той беше много мил към мен. Тук съм, за да остана за постоянно, това е моята цел. Търканията ми със Златан Ибрахимович от миналото? С него съм се срещал няколко пъти по време на кариерата ми, имали сме няколко сблъсъци на терена, но сега няма проблем помежду ни - работим за една и съща цел. Присъствието му тук е допълнителна мотивация за всички. Той е голям шампион и кариерата му говори сама за себе си. За всички е удоволствие, че той е в отбора”, сподели Кяер.
Good friends Zlatan Ibrahimovic and Simon Kjaer are now teammates at Milan. pic.twitter.com/yre04nJOZZ
— Matteo Bonetti (@BonettiESPN) January 10, 2020 “Всеки ден ще гледам да помагам на отбора да преуспее, докато се опитвам да бъда за пример с моя професионализъм. Ще работя с Джанлуиджи Донарума, който е чудесен играч. Дойдох, за да му помогна и да го мотивирам. Няма съмнение, че той е сред най-добрите вратари в света. Трябва да даваме абсолютно най-доброто от себе си за този клуб във всеки мач. Няма причина, поради която да не се състезаваме с най-добрите. Има много класа в тази съблекалня, като разполагаме и с играч като Златан. Той е лидер и победител - някой, който винаги изисква най-доброто от себе си и своите съотборници”, заяви Бегович.

Източник: sportal.bg