Кристиано Роналдо е известен с уникалния си бизнеснюх и с

Кристиано Роналдо е известен с уникалния си бизнеснюх и с ...

Кристиано продаде къщата си в Манчестър, но с изумителна отстъпка.

Кристиано Роналдо е известен с уникалния си бизнеснюх и с това, че всичко свързано с името му се радва на огромна популярност, търсене и печалба. Този път обаче португалската футболна звезда претърпя провал в търговията, въпреки че се очакваше да спечели от сделката, разкрива "Сън".

Става дума за продажбата на имот, при която Роналдо е загубил повече от половин милион паунда. През 2008 година като футболист на Манчестър Юнайтед петкратният носител на „Златната топка“ купи имение с пет спални за 3,895 милиона паунда. Къщата е била обявена за продажба преди Коледа. По-високата цена се оправдала от факта, че палатът е собственост на изключително популярна личност.

Имотът вече има нов собственик, но сделката не се развила според очакванията. До бързата сделка се стигнало, след като 33-годишният нападател на Ювентус одобрил огромна отстъпка в цената. Така той е на минус от цялата сделка, а загубата е в размер на 645 000 паунда. Реално само за около седмица и половина Роналдо може да спечели тази сума, тъй като седмичната му заплата при „бианконерите“ е 510 000 паунда.

Самият палат е разположен в един от най-скъпарските квартали на Манчестър, където свои къщи имат и други футболисти на двата футболни гранда от града. Къщата има закрит басейн, джакузи, сауна, фитнес, малка кинозала, стая за компютърни игри и гараж за две коли.

Източник: sportal.bg