Наскоро в интервю за Vogue Анджелина Джоли реши откровено да

Наскоро в интервю за Vogue Анджелина Джоли реши откровено да ...

Когато Брад Пит и Анджелина Джоли са на нов етап в отношенията си.


Наскоро в интервю за Vogue Анджелина Джоли реши откровено да говори за развода си с Брад Пит. Актрисата заяви категоричното, че решението им да се разделят е било най-правилното както за нея, така и за децата им. Въпреки това години наред двамата все още не могат да се разберат и разводът им не е окончателно приключен.
Анджелина Джоли, разводът с Брад Пит и каква е била причината за него
Анджелина Джоли: Разведох се с Брад за доброто на децата

Преживели ли са вече раздялата

По всичко личи обаче, че напрегнатите отношения помежду им са на път да се изгладят и двамата вече спокойно могат да разговарят един с друг. Според Hollywood Life, въпреки бурния им развод, двамата са успели да намерят път един към друг, заради децата.

Само две седмици преди рождения ден на близнаците, Брад Пит е бил забелязан да напуска къщата на Джоли с мотоциклета си. Според изданието актьорът е бил в дома на бившата си цели два часа, което си е направо чудо предвид липсата на комуникация помежду им през последните години.
Снимка 463608

Брад Пит и Анджелина Джоли живеят на по-малко от десет минути един от друг в Лос Анджелис и очевидно са имали за какво да говорят. Едва ли обаче са коментирали въпроси, свързани с развода, защото са били без адвокати си. Вероятната причина според Daily Mail е, че двамата са планували как да бъде отбелязан рождения ден на биологичните им деца Нокс и Вивиан, които навършват 12 години на 12 юли.

Изданието пише, че въпреки факта, че двамата са можели да обсъдят всичко по телефона или електронната поща, те все пак са избрали личен разговор, което е показателно, че заради децата си, двамата са готови да заровят томахавката. Съвсем наскоро Брад Пит и Анджелина Джоли организираха отделни партита за рождения ден на дъщеря им Шайло, когато тя навърши 14 години на 27-и май.
Брад Пит, рожденият ден на Шайло Джоли-Пит и как е преминал празникът в дома на актьора
Когато Брад Пит организира перфектния рожден ден за дъщеря си

Да й завиди човек на Шайло Джоли-Пит

Източник: lifestyle.bg