Докато японските жени си падат по богати партньори, европейските жени

Докато японските жени си падат по богати партньори, европейските жени ...

Какъв мъж търсят жените? В Италия най-важен е сексът, в Япония парите....

Докато японските жени си падат по богати партньори, европейските жени не се интересуват от това.Какво търсят жените в партньора си е въпрос, който очарова дори изследователите. Анкетата най-накрая приключи и най-интересното е отговорът, който е зависи от частта от света, в който се намирате.

Проучването на идеалните партньори Clue изследва възгледите на жени от 180 държави, за да получат уникален поглед върху техните емоционални характеристики, когато става дума за дългосрочни партньори.

Резултатите показаха, че италианците се интересуват най-много от това колко жени е имал партньорът им преди тях, докато американците са били най-заинтересовани от това каква религия има бъдещият им съпруг.Въпреки това има няколко неща, по които жените са  единодушни, а именно, че един мъж трябва да е висок, да има добра усмивка и красиви очи, а най-желаната черта е добротата.

Европейските жени изобщо не се интересуват от финансовото състояние на своя партньор за разлика от японките, за които това е едно от основните неща.

Колумбийките се интересуват най-много от образованието на бъдещия си партньор, докато за датските и британските жени това няма значение.
От решаващо значение за мъжете в Бразилия мъжете в Бразилия, колкото и да е странно, е политическата им ориентация.

Превод: БЛИЦ
 

Източник: blitz.bg