Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен

Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен ...

Какво е отношението на различните зодии към изневярата.

Изневярата е нещо, което приема различна форма за всеки отделен човек. За някои тя не съществува, за други дори погледите се смятат за изневяра, а сексът е най-лошото нещо, което любимия може да им причини.
Оказва се, че зодията също има влияние върху това как приемате изневярата. В зависимост от зодиакалния знак може д а се определи до колко сте склонни да изневерите.
Ето какво мислят различните зодии за изневярата:
Овен
Овните са от онези хора, които обичат да са център на света, не само за себе си, но и за околните. Затова искат партньор, който мисли точно по този начин за тях. Ако разберат, че не е съвсем така, много бързо ще потърсят друг, който да ги боготвори.
Телец
Телците са идеалът за лоялност. Когато решат, че обичат някого, те са напълно отдадени. Никога не биха си и помислили да изневерят, освен ако партньора им не им покаже, че не иска да им даде цялата любов на света.
Близнаци
Близнаците са от хората, които много рядко могат да задържат вниманието си само върху един човек. Именно това ги кара доста често да имат по няколко паралелни връзки. Така подсилват интереса си и не допускат да се впуснат в скучна и еднотипна връзка.
Рак
Раците имат нужда от стабилност, за да се чувстват спокойни и щастливи. Изневярата ще ги лиши от тази стабилност и ще ги накара да се почувстват зле. Именно затова я избягват и предпочитат да бъдат само с един човек. За тях е непростимо да накарат любимия да страда.
Лъв
Царската зодия обича да в светлините на прожекторите. Именно затова искат партньора да ги боготвори и да дава всичко за тях. Ако усетят, че не е така, са склонни на изневяра, за да възстановят самочувствието си.
Дева
Девите се притесняват страшно много за всякакви неща. В този случай, една изневяра би била източник на още стрес, от който те нямат никаква нужда. Но те са и големи перфекционисти, които искат същото от партньора. Ако той не може да отговори на изискванията, просто ще си намерят друг. Но в никакъв случай няма да изневерят.
Везни
Везните вярват в истинската любов и никога не биха изневерили на партньор, който наистина обичат. От друга страна, обаче, нямат нищо против да пофлиртуват с някого. Те са секси и забавни и това е напълно естествено за тях.
Скорпион
Скорпионите са най-сексуалните представители на зодиака. Именно затова те обичат флирта и забавленията повече от всеки друг. Всичко това преминава, когато намерят любовта на живота си. Тогава за тях няма друг човек на света, който да привлече вниманието им.
Стрелец
Стрелците са откровени до болка, затова при тях няма как да има любовна афера. Те просто няма да успеят да я скрият. Те са емоционални, но пък обичат и разнообразието. Затова, ако сексът с партньора им се превърне в скучен филм, много бързо биха го сменили с друг, по-забавен.
Козирог
За Козирозите, социалното положение е по-важно от любовта. Затова, ако открият някого, който да им помогне да се изкачат по-напред в кариерата, не биха се замислили много преди да изневерят. Те са практични и за тях романтиката не е приоритет.
Водолей
Водолеите много трудно биха се обвързали с някого. Те не дават свободата си туко така. За сметка на това, когато се обвържат, те са сигурни в чувствата си и в партньора си. Това прави изневярата почти невъзможна за тях. Единственото, което биха си позволили е лек флирт, но нищо по-сериозно.
Риби
Рибите са едни от най-емоционалните хора. Те са честни и лоялни, което прави изневярата крайно невъзможна за тях. Ако в крайна сметка решат, че връзката не им носи онова, което искат, първо ще се раделят с партньора си и след това ще потърсят любовта на друго място. В никакъв случай не биха изневерили.

Източник: actualno.com