Кадър: Канал 3С премиера Бойко Борисов се работи лесно. По нощите не

Кадър: Канал 3С премиера Бойко Борисов се работи лесно. По нощите не ...

Какво е да си кмет на Бойко Борисов?.Кадър: Канал 3

С премиера Бойко Борисов се работи лесно. По нощите не ми е звънял, но рано сутрин - да, за да пита изчистени ли са пътищата зимата и такива неща. Всички знаем, че той става много рано. Играем тенис с него. Не обича да губи и според мен това е качество, което му помага. Връзваме се на малки суми - 10-20 лева. Когато победи, най-много обича да навива банкнотите на фунийка и да си ги слага на бандажа на ракетата.

Това каза в предаването "Офанзива" по Канал 3 кандидатът за кмет на Банкя от ГЕРБ Рангел Марков. "Най-трудният проект, който изпълнихме успешно за Банкя, беше изграждането на "водния цикъл", тъй като беше свързан с живота на много наши съграждани. Става въпрос за изграждане на канализация по главните улици и беше свързано с едно изключително неудобство от страна на гражданите. В далечната 2007г не заварихме нито един стартирал проект, започнахме от нулата. Вече сме на финалната фаза с Балнеолечебницата в Банкя. Банята е най-стария, най-важния, градообразуващ фактор за Банкя. За съжаление назад във времето ние я заварихме в едно много лошо състояние. Спасихме сградата, защото тя си беше тръгнала. Покривът беше пробит на няколко места, течеше. Благодарение на това, че успяхме да подсигурим необходимите средства и то не от държавата или от общината, а  чрез публично-частно партньорство. На практика вече сме на финала на възстановяването й като паметник на културата. Нашето желание е от другата година да стартира като най-големия балнеолечебен и СПА център в България", обясни Марков.

"Успяхме да реализираме 42 километра канализация по един европейски проект, предстои ни още изграждането на 50 километра. Това общо взето е следващото нещо, което ще реализираме през следващия мандат. Така ще обхванем общо 80 процента от територията на Банкя, което е един доста добър процент" допълни той. / novini.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Facebook Google Twitter LinkedIn Email Print