На 14 октомври ни очаква поредното пълнолуние, този път в

На 14 октомври ни очаква поредното пълнолуние, този път в ...

Как пълнолунието на 14 октомври ще се отрази на любовта.


На 14 октомври ни очаква поредното пълнолуние, този път в знака на Овен. Пълнолунието в астрологията бележи повратна точка или затваряне и неговото влияние вече се усеща. Това космическо събитие е вълнуващо както за тези, които търсят любов, така и за обвързаните. Няма да липсва напрежение. Възможно е да бъдем резки, разкриващи своите емоции, защото повече не можем да ги задържаме в себе си. Как то ще се отрази на любовния живот на всяка зодия?

Овен

Пълнолунието ще постави фокуса върху вашите нужди. Запитайте се какво искате, за да бъдете щастливи и изпълнени във връзката си. Обикновено това е период, изпълнен с емоции с Луната във вашия знак, независимо от нейната фаза. Много Овни ще вземат окончателни решения за хора, свързани с романтичните им партньорства.

Телец

Телците ще отделят време за своите чувства, особено ако крият такива от партньора си. Ще се събудят вашите емоции, но е възможно да почувствате напрежение. Това е време за страст в любовта, която може да използвате. Може да направите крачка към някого, към когото изпитвате емоции.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
Автор: Михаела Лазарова

Източник: dnes.bg