Институции - Новини
Новият национален селекционер Младен Кръстаич започна по отличен начин престоя

Новият национален селекционер Младен Кръстаич започна по отличен начин престоя ...

... кандидатите за народни представители от листата на ГЕРБ-СДС Мария Димитрова и Алекс Стефанов, както и на Емо Костадинов, Георги Иванов и Мишо Касабов“, допълни той.

Инспектори от ДАИ протестират пред Министерството на транспорта в София

Инспектори от ДАИ протестират пред Министерството на транспорта в София ...

... място се очаква да пристигне и изпълнителният директор на "Автомобилна администрация" Бойко Рановски, който да разговаря с протестиращите с цел постигане на консенсус, предава Nova.На 24 септември 2022 г шести блок на АЕЦ Козлодуй

На 24 септември 2022 г шести блок на АЕЦ Козлодуй ...

... се провеждат в съответствие с лицензионните задължения и изискванията на технологичните регламенти за безопасна експлоатация.Пети блок на АЕЦ "Козлодуй" работи съгласно планирания график за електропроизводство.Американските власти разрешиха избрани доставки на комуникационни услуги за Иран

Американските власти разрешиха избрани доставки на комуникационни услуги за Иран ...

... на уебсайта на мрежата.Starlink вече се използва успешно от Въоръжените сили на Украйна, които получиха оборудването след инвазията на Русия на 24 февруари тази година.

Страните от Г 7 осъждат референдумите в Източна Украйна и ги

Страните от Г 7 осъждат референдумите в Източна Украйна и ги ...

... на възстановяването, включително чрез провеждането на международна експертна конференция в Берлин на 25 октомври за възстановяването, реконструкцията и модернизация на Украйна", се казва в документа.


Поведението на президента Румен Радев е противоречиво още от началото на

Поведението на президента Румен Радев е противоречиво още от началото на ...

... Любенов."Вероятно ще бъде направен опит за експертно, програмно, антикризисно правителство, в което ще бъдат на преден план експерти. Политически фигури няма да участват", обясни политологът.
Стратегическото значение на порт Александруполис се увеиличава със задълбочаването на

Стратегическото значение на порт Александруполис се увеиличава със задълбочаването на ...

... Москва – последователните гръцки правителства се опитваха да поддържат политика на баланс между двете сили. Но сега това със сигурност ще трябва да се промени.


Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно кремълски преврат Въпросът е

Путин може да бъде отстранен чрез вътрешно кремълски преврат Въпросът е ...

... още Гарелов.За парламентарния вот:"Нашите избори ще преминат под сянката на една възможна всеобща война. Това ще даде отпечатък върху поведението на политическите сили", каза журналистът.

Светът трябва да се подготви Русия да използва фиктивните референдуми

Светът трябва да се подготви Русия да използва фиктивните референдуми ...

... независима нация в Европа“, добави генералният секретар"Подкрепям посланието на [украинския президент Владимир] Зеленски, че те [хората] не трябва да участват в тези референдуми“, отбеляза Столтенберг.Властите на Украйна твърдят че жителите на окупираните от силите

Властите на Украйна твърдят че жителите на окупираните от силите ...

... в Украйна Украйна.Гласуването тече в областите Луганск, Донецк, Херсон и Запорожие. Тези региони представляват около 15% от територията на Украйна. Гласуването ще продължи до вторник.Адаптирани иРНК ваксини срещу COVID 19 се прилагат в РЗИ в кабинетите

Адаптирани иРНК ваксини срещу COVID 19 се прилагат в РЗИ в кабинетите ...

... за предотвратяване на тежко протичане на заболяването, хоспитализация и смърт, свързани с COVID-19, и тяхната употреба ще продължи за първичен курс на ваксинация, сочат специалистите.TD Район Централен започна ремонт на спортните площадки съобщи кметът

TD Район Централен започна ремонт на спортните площадки съобщи кметът ...

... обновяват оградите и се поставят нови врати."Спортната инфраструктура ще мотивира жителите за активна физическа дейност и ще допринесе за по-здравословен начин на живот“, коментира .В президентската институция се проведе консултативна среща  на която бяха обсъдени последиците

В президентската институция се проведе консултативна среща  на която бяха обсъдени последиците ...

... обединение и партиите да надмогнат демагогията и личните нападки. Сега е моментът да разберем как парламентът и правителството ще преведат българите през тежката зима", посочи Радев.


Районна прокуратура Добрич привлече към наказателна отговорност 31 годишен турски

Районна прокуратура Добрич привлече към наказателна отговорност 31 годишен турски ...

... за неотклонение "задържане под стража“ спрямо обвиняемия. Чужденците ще бъдат транспортирани и настанени в център за бежанци. За да гледате видеото, трябва да активирате Javascript.


Осигуряване на пълна дигитализация на имотния регистър воден от Агенцията

Осигуряване на пълна дигитализация на имотния регистър воден от Агенцията ...

... на службите по вписванията да въвеждат информация в електронните партиди на недвижими имоти и електронните партидни дела на вписаните актове с приложените към тях документи.