Икономика - Новини


Китай възнамерява да запълни стратегическите си петролни запаси с черно

Китай възнамерява да запълни стратегическите си петролни запаси с черно ...

... изключването на няколко банки от системата SWIFT, съобщава агенцията. Както писа сайтът kp.ru по-рано, вицепремиерът на Русия обяви увеличение на доставките на петрол за Азиатско-Тихоокеанския регион.4 9 безработица у нас отчита Националният статистически институт Равнището е

4 9 безработица у нас отчита Националният статистически институт Равнището е ...

... образование. Коефициентите на безработица по степени на образование са съответно 1,6% за висше образование, 4,6% за средно образование и 16,4% за основно и по-ниско образование.
За шести път Fibank Първа инвестиционна банка получи отличието Златно

За шести път Fibank Първа инвестиционна банка получи отличието Златно ...

... г-н Бакалов. Наградите „Златно сърце“ отличават усилията на компаниите и отделните личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза в България.
Минималната основна месечна заплата на директор в средното образование става

Минималната основна месечна заплата на директор в средното образование става ...

... са включени дните за квалификация и за изпълнение на служебни задачи, възложени от регионалните управления на образованието, от министъра или Министерството на образованието и науката.
Българската асоциация на заведенията БАЗ и Сдружението на заведенията в

Българската асоциация на заведенията БАЗ и Сдружението на заведенията в ...

... именно с такива похвати!“.„Истината е тази – удрят ни, защото не свеждаме глави пред несъстоятелността на управляващите, защото търсим правата си и сочим грешките“, категорични са ресторантьори.
За шести път Fibank Първа инвестиционна банка получи отличието Златно

За шести път Fibank Първа инвестиционна банка получи отличието Златно ...

... г-н Бакалов. Наградите „Златно сърце“ отличават усилията на компаниите и отделните личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза в България.


Над 15 000 лева дневно се трупат към просрочените задължения

Над 15 000 лева дневно се трупат към просрочените задължения ...

... работи и финансов специалист, който отговаря за актуализирането на оздравителната програма и бизнес-плана на лечебното заведение, както и за осигуряване на финансирането за просрочените задължения.

Двете най големи икономики в света взеха най много нови заеми през

Двете най големи икономики в света взеха най много нови заеми през ...

... по-затегнатите глобални условия за финансиране, очакваното икономическо забавяне вероятно ще ограничи или дори ще обърне тенденцията надолу в съотношенията на дълга към БВП", заключава IIF.


Никой не може да извива ръцете на демократичния свят Това

Никой не може да извива ръцете на демократичния свят Това ...

... е поредната визита на щатски представител, която цели да "укрепи допълнително нашите отношения"."Тази визита показва важността, която нашата администрация отдава на България и на региона". Вицепремиерът Корнелия Нинова разпореди Министерството на икономиката и индустрията да

Вицепремиерът Корнелия Нинова разпореди Министерството на икономиката и индустрията да ...

... на Министерството на икономиката и индустрията.(стандартизираната таблица може да се изтегли  и да се изпрати попълнена на електронен адрес )Крайният срок е последният ден на всеки месец.