Здраве - НовиниСтартира кампания на Българския фармацевтичен съюз за набиране на бази

Стартира кампания на Българския фармацевтичен съюз за набиране на бази ...

... на Българския фармацевтичен съюз.  Материалът има информативен характер и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете лечение, задължително се консултирайте с лекар.
Базираната в Сингапур биотехнологична компания BioAcumen Global създаде специализиран PCR

Базираната в Сингапур биотехнологична компания BioAcumen Global създаде специализиран PCR ...

... затруднят неутрализирането на патогена с антитела, което може да повлияе на ефективността на ваксините. Освен това, по предварителни данни, щамът има повишена способност за разпространение.Изследователи провериха връзката между риска от кардио васкуларни нарушения и часа

Изследователи провериха връзката между риска от кардио васкуларни нарушения и часа ...

... заспиват преди 22:00 часа.Източници:https://academic.oup.com/ehjdh/advance-article/doi/10.1093/ehjdh/ztab088/6423198 Материалът има информативен характер и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете лечение, задължително се консултирайте с лекар.Шизоафективното разтройсвтово е комбиниция от шизофрения и сериозно разстройство на

Шизоафективното разтройсвтово е комбиниция от шизофрения и сериозно разстройство на ...

... шизоафективно разстройство, като Chlorpromazine.Източници:https://www.news-medical.net/health/What-is-Schizoaffective-Disorder.aspx Материалът има информативен характер и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете лечение, задължително се консултирайте с лекар.

Замърсяването може да се разглежда като вид външен рисков фактор

Замърсяването може да се разглежда като вид външен рисков фактор ...

... на COVID-19, заключава той.Източници:www.sabervivirtv.com Материалът има информативен характер и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете лечение, задължително се консултирайте с лекар.
Какво представлява изследването на валпроева киселина в кръвта Изследването служи за

Какво представлява изследването на валпроева киселина в кръвта Изследването служи за ...

... Tests Online AU. Valproate Материалът има информативен характер и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете лечение, задължително се консултирайте с лекар.


Анализът на определени циркулиращи имунни клетки през първите няколко часа

Анализът на определени циркулиращи имунни клетки през първите няколко часа ...

... рутинно използване -  поточна цитометрия.Източници:www.inserm.frhttps://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fimmu.2021.752612/full Материалът има информативен характер и не може да замести консултацията с лекар. Преди да предприемете лечение, задължително се консултирайте с лекар.