След успеха с 2:1 над Тополи треньорът на Спартак Енгибар

След успеха с 2:1 над Тополи треньорът на Спартак Енгибар ...

Енгибаров: Теренът в Тополи не ставаше за футбол, но си свършихме работата.След успеха с 2:1 над Тополи треньорът на Спартак Енгибар Енгибаров изрази разочарование от състоянието на тревното покритие на стадиона на тополци, но и задоволство, че са си свършили работата.

Ето какво каза за „Петел” Енгибаров: „Теренът в Тополи бе лош и не ставаше за фубол, но хубавото е, че се приспособихме към него. От такива мачове обаче никой не печели, след като няма условия за футбол и не може да се разиграва топката.

През първото полувреме например Румен Николов отклони топката с глава и виждахме как тя влиза във вратата, но отскочи от бабуна и излезе в аут. Към края пък Севдалин Стайков искаше да изчисти кълбото, но то пак се оклони от бабуна, прескочи го и отиде към техен играч, който намали резултата.

Въпреки че по обясними причини преобладаваше борбата на терена, ние имахме преимущество и създадохме достатъчно положения за гола и през двете полувремена. Свършихме си работата и заслужено победихме.”

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

Източник: petel.bg