Денят On Air - Новини

Ще се стигне ли до ескалация на напрежението по време

Ще се стигне ли до ескалация на напрежението по време ...

... интерес."Ще бъде труден избор. ВМРО декларира своята готовност да води разговори за широко сътрудничество. Тепърва очакваме отговори за сътрудничество", изтъкна Искрен Веселинов.Очаквайте видеото с целия разговор.

Поредният безплоден парламент е вече в историята Има ли работещата

Поредният безплоден парламент е вече в историята Има ли работещата ...

... - четири точки, свързани с евентуално формиране на работещо правителство, ги удовлетворява. Според мен има намесени външни сили", обобщи проф. Денчев.Очаквайте видеото с целия разговор.


Решенията на Земеделския народен съюз относно участието ни в следващите

Решенията на Земеделския народен съюз относно участието ни в следващите ...

... работата на парламента.Йончев обобщи, че червените линии са се превърнали в идентификация на партиитеГледайте целия разговор във видеото.Трябва ли България да стане президентска република?  Продължаваме промяната и Демократична България планират да се явят съвместно

Продължаваме промяната и Демократична България планират да се явят съвместно ...

... че "имаше едни чували и едни магистрали и още си караме по същите разбити пътища".Гледайте целия разговор във видеото.Трябва ли България да стане президентска република?


Този парламент и предишнете два ни показаха своята несъстоятелност Това

Този парламент и предишнете два ни показаха своята несъстоятелност Това ...

... е мирно тихо и спокойно у нас, ноември трябва да имаме правителство", прогнозира проф. Танев.Трябва ли България да стане президентска република?Очаквайте видеото с целия разговор.


Много голяма е опасността в скоро време България да бъде

Много голяма е опасността в скоро време България да бъде ...

... заложим на изкуствения интелект всички параметри в предизборната кампания и той да ни програмира ситуацията.Очаквайте видеото с целия разговор.Трябва ли България да стане президентска република?

Ще стигне ли хартията за машините за предстоящият вот   Ние в

Ще стигне ли хартията за машините за предстоящият вот   Ние в ...

... резерва", каза Тодоров.По думите му няма риск да не успеем с организацията на гласуването за вота на 2 април.Трябва ли България да стане президентска република?Гледайте целия разговор във видеото.


На първо четене депутатите приеха механизма за разследване на главния

На първо четене депутатите приеха механизма за разследване на главния ...

... дела. "Това не изглежда убедително, не знам как ще го мотивират. Няма разумна причина и полезен резултат от това изваждане", завърши Рангелов.Гледайте целия разговор във видеото.Има ли изход от неблагоприятната ситуация с двуцифрената инфлация Инфлацията през

Има ли изход от неблагоприятната ситуация с двуцифрената инфлация Инфлацията през ...

... си мечтаят за по-голяма политическа култура. Христова подчерта, че НДСВ ще търси допирни точки, диалог и консенсус с партиите за бъдещи коалиции.Гледайте целия разговор във видеото.


Продължават реакциите и коментарите на нападението срещу Християн Пендиков в

Продължават реакциите и коментарите на нападението срещу Християн Пендиков в ...

... в който македонизмът и българщината да се ударят челно веднъж и да разчистим този порок, който трови балканските взаимоотношения", завърши гостът.Очаквайте видеото с целия разговор.


Предстоят поредни предсрочни парламентарни избори  БСП връща третия мандат на президента

Предстоят поредни предсрочни парламентарни избори  БСП връща третия мандат на президента ...

... продавал тайно през поляците и чехите на Украйна, е продавал и същите муниции на Русия? Защото не му изнася", попита политологът.Очаквайте видео с целия разговор.
Ще се явят ли с общи листи на предстоящите избори

Ще се явят ли с общи листи на предстоящите избори ...

... партиите в предизборната кампания, а на следващия ден директорът ѝ беше уволнен.  "При "Продължаваме промяната" този процес е напълно прозрачен", заключи депутатът.Очаквайте видеото с целия разговор.
Казусът с разменените бебета ще си получат ли семействата исканите

Казусът с разменените бебета ще си получат ли семействата исканите ...

... "Нексо", до голяма степен делегитимира някои политически сили, които имаха популярност. От кутията на Пандора ще излязат много демони", заяви д-р Койчев.Очаквайте видеото с целия разговор.България ли е страната която тайно спаси Украйна В предаването

България ли е страната която тайно спаси Украйна В предаването ...

... взе Народното събрание, обвързва превъоръжаването и модернизацията на Българската армия с предоставяне на въоръжение на Украйна, изтъкна бившият министър на отбраната.Очаквайте видеото с целия разговор.


Кой ще уважи лидерската среща и ще подкрепи правителство с

Кой ще уважи лидерската среща и ще подкрепи правителство с ...

... са свършени от предходното правителство. Най-големият порок на служебното правителство бил липсата на бюджет, което обрича държавата на вегетация, алармира Гьоков.Очаквайте видеото с целия разговор.
Проверява ли Антикорупционната комисия бившия министър на околната среда и

Проверява ли Антикорупционната комисия бившия министър на околната среда и ...

... правителство, давайки мандата на БСП. Макар и легално, това се превръща в узурпиране на властта", заключи бившият министър на околната среда.Очаквайте видеото с целия разговор.