Глобус - НовиниФедерален съдия в САЩ заяви вчера че е склонен да

Федерален съдия в САЩ заяви вчера че е склонен да ...

... резиденцията на Тръмп доказателства за престъпление и "тайно скрити предмети от престъпна дейност" или други незаконно притежавани материали, отбелязва американският вестник. Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 
Украинският президент Володимир Зеленски изключи днес възможността за мирни преговори

Украинският президент Володимир Зеленски изключи днес възможността за мирни преговори ...

... Руските въоръжени сили превзеха атомната централа в началото на март - малко след като нахлуха в съседната страна на 24 февруари. Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 
Срещата в украинския град Лвов между турския президент Реджеп Тайип

Срещата в украинския град Лвов между турския президент Реджеп Тайип ...

... министър Мевлют Чавушоглу, ръководителят на разузнавателната организация МИТ Хакан Фидан и говорителят на президентството и съветник на Ердоган Ибрахим Калън.  Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 


Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази безпокойство около продължаващите сблъсъци

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган изрази безпокойство около продължаващите сблъсъци ...

... украинския народ, посочи той. По думите на турския президент Турция също така осигурява временно подслон на около 325 хиляди украински бежанци. Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 

Дизайнерът Джорджо Армани е сред десетките хора принудени да напуснат

Дизайнерът Джорджо Армани е сред десетките хора принудени да напуснат ...

... О-в Пантелерия е разположен между Сицилия и Тунис. Той е популярен морски курорт и туристическа дестинация с много археологически обекти и природни забележителности. Източник БТАРуското министерство на отбраната каза днес че Запорожката АЕЦ в

Руското министерство на отбраната каза днес че Запорожката АЕЦ в ...

... остава близо до фронтовата линия и многократно бе обстрелвана през последните седмици. Русия и Украйна се обвиняват взаимно за това. Източник БТА Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 
Украинските сили съобщиха днес че са отблъснали руска офанзива в

Украинските сили съобщиха днес че са отблъснали руска офанзива в ...

... разпространените инциденти с "катапултиране на купола", добре документирани във видеоклипове на очевидци от Украйна, се казва още в сводката. Източник БТА Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 


Обикновените европейци за разлика от техните правителства не са загубили

Обикновените европейци за разлика от техните правителства не са загубили ...

... Русия е много по-топло и по-удобно, отколкото в горда изолация с изключена газова печка и студен водна батерия. Превод и редакция: Епицентър.БГ Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 

Високите цени на стоките от първа необходимост поглъщат голяма част

Високите цени на стоките от първа необходимост поглъщат голяма част ...

... намалят потреблението, а частни компании също се стремят към икономии. Специалисти предлагат държавни гаранции, за да не фалират производителите на електроенергия. Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 


Мали твърди че Франция е нарушила въздушното му пространство и

Мали твърди че Франция е нарушила въздушното му пространство и ...

... били изтеглени и последните останали френски войници, а руските частни военни формирования, наети от малийското правителство, разширяват обхвата на действията си, отбелязва Ройтерс. Източник БТА
Американското правителство съобщи че ще започне преговори с Тайван за

Американското правителство съобщи че ще започне преговори с Тайван за ...

... стопанство, труда, околната среда, дигиталните технологии, статута на държавните предприятия и "непазарните политики", се казва още в съобщението на Търговското представителство на САЩ. Източник БТАСъветникът на украинския президент Михайло Подоляк съобщи че Киев възнамерява

Съветникът на украинския президент Михайло Подоляк съобщи че Киев възнамерява ...

... през Днепър до своя офис върху дънер или сал от гуми на "Камаз"..., предупреждава полк. Виктор Баранец. Превод и редакция: Епицентър.БГ Последвайте Епицентър.БГ вече и в !  Руският президент Владимир Путин е сменил командващия на Черноморския флот

Руският президент Владимир Путин е сменил командващия на Черноморския флот ...

... участие на Черноморския флот в „специалната военна операция“ на Москва в Украйна, както и загубата на флагмана „Москва“. Източник: БТА  Последвайте Епицентър.БГ вече и в !  
Турският външен министър Мевлют Чавушоглу съобщи днес че Турция отново

Турският външен министър Мевлют Чавушоглу съобщи днес че Турция отново ...

... с Турция е важна предпоставка за регионалната стабилност и много важна икономическа новина за гражданите на Израел", се посочва в съобщението. Последвайте Епицентър.БГ вече и в !  
Съединените щати предупредиха Турция че не бива да разширява сътрудничеството

Съединените щати предупредиха Турция че не бива да разширява сътрудничеството ...

... че не става въпрос за ново развитие, а за изпълнение на първоначално сключения договор, предаде турската телевизия ТРТ Хабер. Източник БТА Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! Руският дисидент Алексей Навални призова Запада да наложи по строги санкции

Руският дисидент Алексей Навални призова Запада да наложи по строги санкции ...

... му от 200-те човека, определени от сп. „Форбс“ като най-богатите руснаци, само една четвърт са включени в санкционните списъци на Запада. Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! Илон Мъск се пошегува че възнамерява да купи Манчестър Юнайтед

Илон Мъск се пошегува че възнамерява да купи Манчестър Юнайтед ...

... американското семейство Глейзър. До затварянето на борсата преди съобщението на Мъск пазарната капитализация на Манчестър Юнайтед е над 2 милиарда долара. Последвайте Епицентър.БГ вече и в ! 


Украинският президент Володимир Зеленски призова всички жители на окупираните от

Украинският президент Володимир Зеленски призова всички жители на окупираните от ...

... приписа на украински "саботьори" и атаки срещу електропроводи на Курската атомна електроцентрала.Украйна нито потвърди, нито отрече участието си в серията от взривове в Крим.Източник БНР