Бойко Борисов, здрав на вид, силен на практика, е много

Бойко Борисов, здрав на вид, силен на практика, е много ...

Георги Марков: Борисов е Хитър Петър, но понякога е Мека Мария.Бойко Борисов, здрав на вид, силен на практика, е много мек до душа, това каза депутатът от ГЕРБ Георги Марков в предаването Беновска пита по Канал 3.

"Ако ме питаш за тези 30 години демокрация, освен това, че той е най-дълго управлявалият български премиер въобще в историята ни, как бих го квалифицирал, бих го квалифицирал така – „Хитър Петър на българския преход“. Страхотно, интуиция, умее да ги реди нещата. И второ – „Мека Мария“!," каза още той.

„Мека Мария“, добротата го гони, демократизмът го обсебва, особено откакто започна да се среща с брюкселския елит и гледай сега – Мая Манолова е омбудсман! От чий зор? От 1,2 милиона избиратели да не можеш да намериш юрист за омбудсман? Свирни ми само и ще ти намеря трима от университета, ето, тук сме на 100 метра от университета! За да я награди за „костинбродската“ афера ли? За това, дето подкрепи Пламен Орешарски ли? Но я награди! За да си изчисти тези злополучни моменти от БСП - биографията й и да се яви след много джангър срещу Бойко?

На въпрос каква би била реакцията на премиера Марков посочи:  Може да каже: Абе този Жоро Марков, 30 години демокрация, много се е емоционализирал, ще се поуспокои, ще му мине, може би не са така нещата. Може и така да е, той да прецени, но аз съм длъжен да ги кажа тези неща, но едно нещо го моля – стига вече аванти! Много аванти им даде! Той ги слага министри, омбудсмани! Никакви!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните новини - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите снимки на [email protected] по всяко време на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

Източник: petel.bg