Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че отборът може

Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че отборът може ...

Георги Илиев: Финален сезон? Не съм чак толкова лош за 37-годишен.



Капитанът на Черно море Георги Илиев заяви, че отборът може единствено да съжалява, че не постигна нещо повече при гостуването на Дунав Русе в 26-ия кръг, последен за редовния сезон в Първа лига. Двубоят завърши при 1:1, като именно Илиев вкара гола за „моряците” и така взе наградата за Играч на мача.

„Може би трябва да съжаляваме с оглед на положенията, не толкова защото сме били сочени за фаворити. Имахме доста ситуации, които не успяхме да реализираме. Главно за това може да съжаляваме. Причината е в нас – липса на концентрация и, донякъде, на възможности. Теренът изигра лоша шега в някои моменти. Топката скачаше малко неестествено.”

„Не мога да кажа, че сме подценили Дунав. Разполагат с добри футболисти. Не сме ги подценили, по-скоро беше липса на шанс и късмет в отделни ситуации.”

„Те са били убедени, че за нас няма дузпа, ние пък вярваме, че за тях нямаше дузпа. Нека се гледа внимателно и се види къде какво има и какво няма.”

„В челната шестица има три отбора, които си оспорват титлата, и други три отбора, сред които и ние, които се борят помежду си. Може би сме с една класа по-долу от тези, които се борят за титлата.”

„Последен сезон? Ще видим. Нека свърши сезонът, пък ще видим накрая. Засега се чувствам добре. Мисля, че 8 гола и 7-8 асистенции не е съвсем лошо за 37-годишен футболист. Засега е окей, после ще говорим”, завърши Георги Илиев.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
-->-->-->-->``
рекламаКоментариКоментирай чрез FacebookЗа да пишете коментари, моля регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
-->

Източник: petel.bg