Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските

Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските ...

Волен Сидеров: Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските сватби.

"Надявам се Валери Симеонов да отиде да спре и циганските сватби, които тормозят хора на различни места в страната. Ако се вторачим само в заведения на Слънчев бряг, е едностранно." Това заяви лидерът на Атака Волен Сидеров по повод акциите на вицепремиера срещу шума по заведенията на морето в интервю за bTV.
Според Сидеров размяната на реплики между Николина Ангелкова и Валери Симеонов не правят добро впечатление на обществото:
"Не гледам добре на конфликт в правителството. Ние подкрепяме правителството и сме част от него. Симеонов и Ангелкова трябва да се разберат. Грешно е през медии и институции да се разправят членове на едно и също правителство. Ами какво си казват хората от страни - тия не могат да се разберат, а как ще управляват заедно."
На въпрос как ще се борят с неграмотността, след като в прессъобщението за Закона за българския език, изпратено до медиите, има грешки Сидеров отговори, че виновните ще бъдат наказани и уточни:
"Това е една непрекъсната школа, това е проблем на образователната система. Следващият път ще дойда с разпечатки от сайта ви, със сигурност ще има грешки."
На въпрос дали е възможно управление без Валери Симеонов Сидеров отговори, че не вижда основание за подобно запитване.
Що се отнася до отказа на Борисов да се срещне с президента на Македония Георге Иванов, лидерът на "Атака" заяви, че "не бива да се месим в работите на съседна държава. Аз бих предложил Северо-южно-източно-западна Македония."

Източник: actualno.com